top of page

KPL selviytyi juoksujuhlista voittajana


KPL jatkaa edelleen voittojen tiellä, vaikka Kiteen Pallo haastoikin tiukasti. KPL vei voiton runsasjuoksuisen kamppailun jälkeen 2-1s (5-6, 5-3, 5-1). Jere Dahlström nousi neljän kotiutuksen ansiosta lyöjätilaston kärkeen.

Ottelussa nähtiin muutamia eriskummallisia tilanteita. Avausvuorossa KPL karkasi jo 3-0-johtoon aloittavalla, mutta Kitee vastasi. Sami Mikkolanahon kumura kimpoili räpylöistä kauas taakse ja kenttä rullasi neljän juoksun arvoisesti. Kitee iski kuusi juoksua avausvuoroon, eikä sen tarvinnut enempää lyödä, koska KPL ei pystynyt nousemaan kuin juoksun päähän.

Toisella jaksolla Kiteen avausjuoksu oli kummallinen. Yhden palon ajoa purkanut Mikkolanaho epäonnistui näpäyksessä. KPL-lukkari Janne Kivipelto poimi kopin, astui kotipesään ja lähti yrittämään paloa myös kolmoselta. Heitto karkasi kuitenkin räikeästi yli ja ykkösellä odotellut juonikas Ville Liukku karkasi kiertämään ällistyneen yleisön edessä kenttää. Liukku ehti tuoda harhaheitolla 0-1. KPL iski kuitenkin puita uuniin toisen tasoittavalla lyömällä yksittäisillä juoksuilla 3-1. Kitee nousi vielä tasoihin, mutta ei kestänyt KPL:n seuraavaa iskua kolmannen tasoittavalla.

Janne Kivipelto onnistui kotiutuksessa kertaalleen


Supervuoropariin KPL tuli päättäväisesti. Lyönti toisensa jälkeen löysi kohteensa ja yhtäkkiä tilanne taululla oli 5-0. Kitee sai kavennuksen 5-1:een, mutta se jäi laihaksi lohduksi.

Pelirumba jatkuu tiiviinä, sillä tiistaina KPL matkustaa Joensuuhun Kerubi Areenalle. Ottelu nähdään Ruudun päälähetyksenä klo 18.00. KSS Energia Areenalla KPL pelaa seuraavan kerran torstaina 30.7. klo 18.00, kun vastaan tulee Hyvinkään Tahko.

Comments


bottom of page