top of page

KPL saalisti puhtaan voiton - pelit jatkuvat jo perjantaina!

KPL haki täydet sarjapisteet Koskenkorvalta 0-2 (1-8, 4-5) tuloksella. Juha Miedon huoltajaksi tähän otteluun pestannut KPL oli isäntien niskan päällä heti avausvuorosta alkaen. Teemu Nikkanen iski ottelussa 1+3 juoksua ja Patrik Wahlsten säesti neljällä lyödyllä.

Matti Latvala avasi juoksuhanat avausvuorossa tyylikkäällä kumuralla. Toisessa vuorossa Nikkanen yllätti Kossun takakentän ja kiersi kunnarilla 0-4:aan. Aleksi Vainio lisäsi johdon 0-5:een. Kossu kavensi Petteri Kortelaisen lyönnillä 1-5:een.

Neljännen aloittavalla KPL iski ratkaisun, kun Nikkanen löi 1-6:een ja Wahlsten täräytti läpi kahden juoksun arvoisesti. Ulkopeli piti huolen lopusta ja jaksovoitto 1-8.

Toisella jaksolla Kossu tuli väkevästi. Ensin harhaheitolla 1-0 ja Aleksanteri Huotarin lyönnillä 2-0. Latvala kavensi 2-1:een ja toisen tasoittavalla Wahlsten otti ohjat käsiinsä. Kovalla lyönnillä tasoihin ja jatkuneesta tilanteesta harhaheitolla 2-3. Kolmannen tasoittavalla Wahlsten sivalsi 2-4 ja jokerina pelannut Arttu Ruuska 2-5. Kossu tuli vielä juoksun päähän, mutta KPL kesti ja paluu voittojen tielle neljän tappion jälkeen oli selvä.

KPL:n pelit jatkuvat perjantaina KSS Energia Areenalla Alajärven Ankkureita vastaan klo 18.00.

Ykköskoplalle myös makea voitto

KPL:n Ykköspesis-joukkue otti myös kotikentällä hienon voiton, kun sarjan kärkipäässä pelaava Jyväskylän Lohi joutui nöyrtymään Koplan edessä 1-0 (6-3, 3-3) tuloksella. Koplan sankareita olivat Toni Tossavainen 1+2 ja toisella jaksolla kahdesti kotiuttanut Jani Hoteila.

Ykköspesiksen Itä-Lännessä viikonloppuna KPL:ää edustaa Eemeli Laine. Pelit jatkuvat tiistaina 18.7. Kannuksen Uraa vastaan KSS Energia Areenalla.