top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

KPL saa vieraita Mansesta – Iiro Haimi tekee paluun pelinjohtajaksi


Runkosarjan loppukierroksilla riittää kiitettävästi panosta. Perjantaina KSS Energia Areenalla isäntäjoukkue KPL taistelee kärkisijoista ja Mansella on mahdollisuus tarrautua mukaan pudotuspelijunaan. KPL on sarjassa nelosena, Manse PP 12:na. Portit aukeavat klo 16.00 ja lippuja on myynnissä kaikilla sisääntuloporteilla, tervetuloa! Ottelu alkaa jo klo 17.00.

  1. Lue myös: C-pojat palkitaan, portit auki jo klo 16.00.

Joukkueet ovat kohdanneet paikallisvastustajina jo kolmesti. KPL on voittanut kaikki ottelut niukasti, joten myös perjantaina on odotettavissa tiukka taistelu voitosta.

KPL saa perjantaina sairastupaan tyhjemmäksi, kun Matti Saukko ja Ville Pesu palaavat kokoonpanoon sekä Iiro Haimi pelinjohtajaksi.

– Oma tilanne on ihan hyvä ja sellainen, että pystyn olemaan mukana. Joukkueen tilannekin näyttää valoisammalta, että saadaan sairastuvalta miehiä kehiin. Saukko tulee nyt perjantaina ja oletettavaa on, että saadaan Sasu (Toikka) sunnuntaina mukaan, Haimi kertoo.

Matti Saukko palaa ulkokentälle


KPL on elokuussa joutunut rukkaamaan kokoonpanoaan jatkuvasti loukkaantumisten myötä, eikä joukkue ole päässyt pelaamaan optimaalista peliä. Pudotuspelejä ajatellen KPL:n tilanne on kuitenkin paranemassa ja Haimi alleviivaa runkosarjan lopun merkitystä.

– Meidän ykkösprioriteetti on saada peli toimimaan. Kolme peliä aikaa ja sitten alkaa playoffit. Jokainen tietää pelin hengen, että se on paras kolmesta ja siinä ei enää paljon treenata. Näiden kolmen merkitys on meille iso. Meidän tehtävä on nyt saada paletti siihen kasaan, että voidaan lähteä luottavaisin mielin pleijareihin.

Haimi nostaa KPL:n pelistä selkeät kohteet, joihin joukkue panostaa jäljellä olevissa otteluissa.

– Ulkopelin kestävyys on yksi asia, siellä pitää pystyä pelaamaan hyvin. Kotikentällä saadaan varmaan tilannemäärä isoksi ja kotiutustaktiikkaan tehdään muutoksia. Dahlströmin roolia kasvatetaan vielä entisestään siellä. Selkeämmin vielä roolitetaan peluutusta ennen syksyä.

Vierasjoukkue Manse PP on pelannut ailahtelevasti läpi kauden. Viime kierroksilla joukkue on kuitenkin saalistanut elintärkeitä pisteitä, viimeisimpänä puhdas voitto sunnuntaina Koskenkorvalta. Joukkueen peli on perustunut kaksikon Tuomas Tuohisaari-Juuso Myllyniemi onnistumisiin. Varsinkin Myllyniemi on lähes yksinään kannatellut tamperelaisia. Lyöjämörssärit Juha Niemi ja Tommi Malinen ovat olleet Mansen pelin ilmentymät, välillä on tuskaista, mutta molemmilla on vaaralliset lyönnit.

Tilastokärjet:

Lyöjätilasto: Jere Dahlström 0+67 (3.) Juha Niemi 1+39 (16.)

Etenijätilasto: Tommi Mäentausta 38 (3.) Juuso Myllyniemi 27 (19.)

Kärkilyöntitilasto: Tommi Mäentausta 119 (12.) Juuso Myllyniemi 140 (3.)

bottom of page