top of page

KPL saa vastaansa Joensuun Mailan – Juha Korhonen odottaa juoksujuhlia


Kouvolan Pallonlyöjät–Joensuun Maila Pe 18.5. klo 18, KSS Energia Areena Kouvola

Kautensa voitokkaasti aloittanut Joensuun Maila saapuu perjantaina Kouvolaan Koplan vieraaksi. KPL:n lyöjäjokeri Juha Korhonen odottaa runsasjuoksuista ottelua.

– Tiukka peli varmasti tulossa. Joensuu on aloittanut kauden pelkillä voitoilla. Pallo kulkee, niin uskoisin, että tulee paljon tilanteita ja myös juoksuja, kahdessa ottelussa neljä juoksua tintannut Korhonen tuumii.

Omaan peliinsä Korhonen on suht tyytyväinen.

– Kohtuullisesti on mennyt, ihan hyviä osumiakin on tullut. Ihan ok, mutta parantamiseen varaa on vielä.

KSS Energia Areenan kenttä on kokenut viime kausista pienoisia muutoksia jäähallin kansiremontin vuoksi. Molemmilla jatkeilla on nyt omat erikoisuutensa, josta saatiin maistiaiset jo sunnuntain JymyJussit-ottelussa.

– Kakkosjatkeelta ei viime vuonnakaan tullut kunnaria. Nyt voi toki kimmota betoniporsaasta pallo kauas, samoin kolmospuolen lipputangot antavat yhden momentin. Jatke tai luukkulyönnit voivat kimmota koppareiden välistä, siinä on sellainen yllätysmomentti. Omiin lyöntiratkaisuihin niillä ei ole vaikutusta, ”Kore” miettii.

Joensuun Mailan ehdoton tähtihankinta Juha Puhtimäki on aloittanut kautensa vahvasti vaihtajana, mutta myös lukkarina. Kotiutusosastolla Juha Niemi saa tulitukea Aleksi Rautiaiselta ja Tuomas Jussilalta. Toinen uusi jomalainen on Kiteeltä siirtynyt lahjakas Hannes Pekkinen. Joensuu on pelannut jo kolme ottelua, pisteitä joukkueella on kuusi.

– Laaja kotiutusarsenaali niin kuin meilläkin. Kelin pitäisi olla ok, sadekuurot eivät vaikuta kenttään. Omilla hyvillä lyönneillä pitää tehdä juoksut, lahjoja tuskiin tulee kummaltakaan.

Ottelu myös televisioidaan Ruutu+ palvelun kautta. Korhonen ei suostu paljastamaan millaisia kikkoja KPL on otteluun juoninut.

– En tiedä vielä, pitää katsoa palaverin jälkeen. Tuskin meikäläiseltä tulee mitään kikkaa, sen verran väritön kaveri, Korhonen naurahtaa.

  1. Ottelu on myös KINO 123:n leffapeli – voita leffaliput pelissä. Lisätietoa ottelutapahtumassa.

  2. Otteluisäntinä: K-Rauta ja Tikkurila.

  3. Pub Old Tomin loppuverryttelyissä Tommi Mäentausta.

Lue myös:

Tilastot TOP 3

Lyöjät:

  1. Toni Laakso 0+4, Juha Niemi 1+9 2. Juho Hacklin 0+4, Aleksi Rautiainen 0+5 3. Juha Korhonen 0+4, Juha Puhtimäki 0+3

Etenijät:

  1. Sasu Toikka 5, Konsta Piironen 6 2. Matti Saukko 4, Juha Puhtimäki 4 3. Teemu Nurmio 4, Konsta Kettunen 2

Kärkilyöjät:

  1. Janne Kivipelto 11, Juha Puhtimäki 21 2. Juha Korhonen 10, Tuomas Jussila 21 3. Matti Latvala 10, Juha Niemi 13

kuvat: Teemu Parta

Commentaires


bottom of page