top of page

KPL pyrkii takaisin voittojen tielle Jymyn kustannuksella


KPL matkustaa sunnuntaina Sotkamoon Jymyn vieraaksi, ottelu alkaa Marjex-stadionilla klo 16.00. Joukkueet kohtasivat kesäkuussa KSS Energia Areenalla ja KPL oli niskan päällä 2-0 (4-3, 4-0) voitolla.


Kopla pelasi perjantaina JoMaa vastaan ja koki niukan tappion. Viime kierroksilla KPL on paikka paikoin pystynyt hyvään suorittamiseen, mutta tasaisuus ei ole kantanut loppuun saakka ja KPL on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen.

Kotijoukkue Jymy on sarjassa toisena. Joukkue on neljän tappion jälkeen kääntänyt kurssin kolmen voiton putkeen. Joukkueen vahvuuteen liittyi kesäkuussa Jere Vikström, joka pelasi viime kauden Tahkossa. Jokeriosastolla Lauri Rönkkö on tehnyt tilaa nuorelle Valtteri Virtaselle, joka on lyönyt neljässä ottelussa 0+3 juoksua. Jymyn kotiuttaminen on kuitenkin ollut vanhan ratsun Roope Korhosen varassa. Korhosen maila on kumahtanut tällä kaudella 1+44 kertaa.


Ottelu suorana Ruudun Fanikamerasta!


Ykköspesis jatkoi lauantaina voitokkaana - sunnuntaina Kannukseen


KPL:n Ykköspesis-joukkue otti jo toisen kolmen pisteen voiton putkeen, kun se kukisti lauantaina Seinäjoen Maila-Jussit vieraskentällä 0-2 (1-5, 3-7). Joukkueen pelit jatkuvat sunnuntaina Kannuksen Uran vieraana klo 18.00.


Comments


bottom of page