top of page

KPL otti vahvan esityksen jälkeen täydet pisteet

Kouvolan Pallonlyöjät otti vakuuttavan esityksen jälkeen täydet pisteet Koskenkorvan Urheilijoista 2-0 (4-1, 3-0). Ossi Meriläinen oli illan ykköstähti kolmella kotiutuksella. Meriläinen nousi myös 500 lyötyyn juoksuun, illan jälkeen Meriläisellä on kasassa 12+490 kotiutusta 237. ottelun jälkeen. Koplan kannattajia ilahdutti erityisesti Janne Kivipellon paluu lautasen ääreen. Kivipellon edellinen ottelu oli yli kuukauden takaa.

- Ulkona tasainen esitys. Sisäpelissä saatiin hyvä määrä tilannetta ja hyvillä lyönneillä juoksut. Perushyvä peli, ei loisteliasta. Ihan hyvä matsi, pelinjohtaja Iiro Haimi kommentoi.

Ensimmäinen jakso eteni sateen kastelemalla kentällä lukemiltaan varsin tasaisissa merkeissä, mutta tapahtumissa KPL oli vuorosta toiseen hallitsevampi osapuoli. Märkä pallo aiheutti ulkopelaajille ajoittain ongelmia, mutta kotijoukkueen suorittaminen ulkopelissä oli selvästi terävämpää. Näyttävimmät suoritukset nähtiin Itä-Länsi-ottelussakin vahvasti esiintyneeltä Matti Latvalalta, joka poltti pariin otteeseen etenijän kolmoselle komealla poikkikentän heitollaan.

Ossi Meriläinen aloitti juoksujen teon kakkosrajalyönnillä ja Ville Pesu syöksyi 1-0. Toisen aloittavalla paluun pelikentille tehnyt Janne Kivipelto iski 2-0 ja Juho Hacklin 3-0. Jere Dahlström iski kumuralla kavennuksen 3-1:een. Jakson lopullisen niitin iski Meriläinen, pallo komeasti kolmossaumasta.

Toisella jaksolla KPL:n kakkoskärki teki tukalassa tilanteessa paikan Meriläiselle, jonka lyönnillä Arttu Ruuska toi 1-0. Kolmannen tasoittavalla Matti Latvala löi palloa väliin ja Ruuska kolmosrajasta läpi. Tiivistä ulkopeliä läpi ottelun pelannut KPL ei antanut enää KossUlle armoa. Jakson huipensi kahden palon tekeminen neljännen aloittavalla kolmos- ja kakkospesältä!

KPL:n pelit jatkuvat sunnuntaina Kankaanpään Mailan vieraana klo 17.00. Seuraavan kerran KPL on iskussa KSS Energia Areenalla perjantaina 22. heinäkuuta Pattijoen Urheilijoita vastaan.