top of page

KPL otti tärkeän voiton upean illan päätteeksi!

Kouvolan Pallonlyöjät oli alkukangertelun jälkeen kovassa iskussa tiistaina, kun se kukisti Manse PP:n 1-0 (8-6, 4-4). Juoksurikas ottelu tarjosi pesäpalloa parhaimmillaan, sillä pallo sai kyytiä oikein urakalla. KPL:n sankariksi nousi uransa ensimmäisen kunnarinsa iskenyt Aapo Kinnunen.

Voitolla KPL vankisti asemiaan sarjan kärkipäässä ja pudotuspelien kotiedussa. Pelit jatkuvat perjantaina KSS Energia Areenalla Hyvinkään Tahkoa vastan Mustakeltaisessa matsissa. Otteluun on myyty yrityksille 500 lippua, joten luvassa on jälleen hieno ilta. Tiistaina katsojia oli mahtavasti 2423 katsojaa!

KPL:n koneet käynnistyivät hitaasti. Manse meni kahden vuoroparin jälkeen 0-2-johtoon, kunnes kolmannen aloittavalla KPL onnistui viidesti komeilla ja osin onnekkailla kotiutuksilla 5-2 karkumatkalle. Kolmannen tasoittavalla Kalle-Tapio Huusko iski pallon takaa läpi kunnarin arvoisesti ja tilanne kaventui 5-4:ään. Teemu Nikkasen komea poltto päätti kuitenkin vuoron ja KPL pääsi iskemään neljännen aloittavalla.

Aapo Kinnusen kunnari etupesien ollessa täynnä sytytti KSS Energia Areenan yleisön. Kakkospesän päältä pallo maisemiin ja KPL siirtyi 8-4-johtoon. Manse kimmersi kuitenkin vielä peliin mukaan Perttu Ruuskan ja Henri Puputin kumuroilla, mutta enempää ei tullut ja tärkeä jaksovoitto Koplalle 8-6.

Toisella jaksolla Perttu Ruuska sivalsi Mansen 1-3 karkuun. Toisen tasoittavalla KPL sai kavennuksen halvalla tavalla, kun pallo kimpoili katsomoon ja Matti Latvala moukaroi jatkuneesta tilanteesta pallon läpi. Latvala paloi niukasti kunnariyrityksen, mutta KPL marssi 4-3-johtoon. Neljännen aloittavalla Juha Puhtimäen illan kolmas kotiutus tasoitti jakson, mutta KPL:llä oli tasoittavalla paikat iskeä puhtaaseen voittoon. Patrik Wahlstenin ja Teemu Nikkasen kotiuttaminen ei kuitenkaan tuottanut tulosta.