top of page

KPL otti maistuvan revanssin JoMasta
KPL oli sunnuntaina päättäväinen ja haki puhtaan 0-2 (1-3, 2-4) voiton Joensuun Mailasta. Kotiutuksista vastasivat Ossi Meriläinen, joka tilastoi pesäpalloilijan hattutempun viisi lyötyä ja Teemu Nikkanen, joka tykitti avausjaksolla kaksi juoksua. Jokerina pelannut Tommi Mäentausta toi peräti neljä juoksua. Kolmostilanteissa isännät olivat 14-11 etevämpiä, mutta KPL:n takatilannepelaaminen oli rautaista.Nikkanen avasi juoksuhanat ensimmäisen tasoittavalla, kun kakkosrajalyönti kimposi katsomoon ja Mäentausta toi 0-1. Toisen tasoittavalla Nikkanen ja Meriläinen löivät kumuroillaan tilanteeksi 0-3. JoMa sai kavennuksen Juho Toivolan kumuralla, mutta KPL ei ollut muuten yllätettävissä. Varsinkin kolmosvahtina pelannut Matti Saukko otti hyvin JoMan yritykset pois.

Toisella jaksolla KPL sai tilanteen päälle vasta kakkoskärjestä. Meriläisen kolmosrajalyönti sirvahti läpi ja KPL siirtyi 0-3-johtoon. Toisen aloittavalla Meriläinen siivutti peliä pakettiin. Pallo väliin ja hyvin edennyt Mäentausta toi 0-4. JoMa sai kavennukset, kun Erkka Gröhn veisteli palloa maisemaan kolmospuolelta ja Toivola kaunisteli KPL:n peruuttaessa lukemat.


Voiton myötä keskiviikkona Kouvolassa nähdään todellinen kärkikamppailu, kun kiilaan vastaan asettuu sarjakärki Vimpelin Veto! Ottelu alkaa klo 18.00!
コメント


bottom of page