top of page

KPL oli tyly vieras Pattijoella - C-pojille SM-pronssia!

Koplalle Jäämeren tuplasta täydet pinnat. Lauantaina KPL kukisti PattUn tyylipuhtaasti 0-2 (0-8, 1-4). Ossi Meriläiselle kirjattiin viisi lyötyä ja Patrik Vartamalle viisi tuotua. Voiton myötä KPL:n sijoitus sarjan kärkinelikossa vahvistui entisestään.

Kouvolan Pallonlyöjät nappasi C-poikien SM-pronssia Seinäjoen Nuorisoleiriltä. Pronssiottelussa KPL voitti Alajärven Ankkurit 2-1. Pelisarjassa KPL:n sijoitukseksi tuli neljäs.

KPL jatkoi Raahessa Pattijoen Urheilijoita vastaan siitä, mihin se oli jäänyt perjantaina Kempeleessä: ihastuttavan jämerän ulkopelin rinnalla sisäpeli kulki muutaman ottelun suvantojakson jälkeen taas mallikkaasti, kun pelaaja toisensa jälkeen löi palloa väliin. Avausjaksolla Kopla hurjasteli peräti 0-8 -voittoon. Tasaisesta suorittamisesta kertoo, että KPL iski juoksuja jokaisessa vuoroparissa. Ossi Meriläinen kotiutti kolmesti ja kovaan vireeseen yltynyt Matti Latvala kahdesti. Vierasjoukkueen hallinnasta kertovat kolmostilanteet, sillä Kopla vei ne koko ottelun osalta murskaavasti 7-21.

Toinen jakso ei juuri poikennut ensimmäisestä, sillä siinäkin PattU:lla oli suuria vaikeuksia Koplan rautaisen ulkopelin ja vapautuneen sisäpelin kanssa. Jakso merkittiin lopulta KPL:lle 1-4 ja näin koko ottelu ryhtiliikkeen tehneelle vierasjoukkueelle lukemin 0-2 (0-8, 1-4). Kopla nappasi samalla makean revanssin PattU:sta, joka kävi hakemassa jämerällä esityksellä pisteet KSS Energia Areenalta joukkueiden edellisestä kohtaamisesta viikko sitten. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Oskari Lukkari ja Koplalta peräti viisi juoksua tuonut Patrik Vartama.

Seuraavaksi KPL kohtaa kotonaan tiistaina 2. elokuuta Manse PP:n. Ottelusta ei panosta puutu, sillä hallitseva mestari Manse on sarjataulukossa KPL:n perässä neljäntenä kahden pisteen päässä. Molemmat joukkueet tavoittelevat edelleen ainakin runkosarjan kakkossijaa. Ottelu alkaa kello 18.00. Tervetuloa!