top of page

KPL nollasi Redsit – Toni Laakso palasi kehiin


Kouvolan Pallonlyöjät jatkaa puhtaalla pelillä myös tiistain kierroksen jälkeen. KPL oli tehnyt sisäpeliinsä selkeän muutoksen ja jätti pomppupelin kokonaan pois. Kun ulkopeli oli tiivistä, riitti sisäpelissä pienemmät tilannemäärät. KPL sai jokeripaitaan leveyttä, kun Toni Laakso pelasi kauden avausottelun (2/6 kärkilyönnit).

Toni Laakso pelasi kauden avausottelunsa (kuva: Raine Martikainen)


Pelinjohtaja Iiro Haimi oli tyytyväinen sisäpelin kokeilun antiin.

– Olen erittäin tyytyväinen kokeiluun, sitä pitää tehdä lisää. Se on yksi teema, se ei tule paremmaksi kuin pelaamalla. Meillä on teemapelejä myös jatkossa. Ulkopeliä saattoi parantaa, kun tiedettiin että sisäpeli ei välttämättä pyöri. Tällaiseen ulkopeliin hyvä kokeilla, tulee kunnon testi. Seuraavalla kerralla jos päästään yli 15 kolmostilanteen, niin on menty eteenpäin.

Tommi Mäentausta on tuonut jo 14 juoksua (kuva: Raine Martikainen)


Molemmat joukkueet esittivät avausjaksolla varsin vaatimatonta sisäpeliä. KPL oli kuitenkin napsun verran terävämpi Jere Dahlströmin kahdella kotiutuksella. Ensimmäisessä vuorossa Dahlström kotiutti Sasu Toikan ja neljännen aloittavalla kova isku tippui sopivasti väliin. Anssi Lammila toi 2–0:aan. IPV sai jakson ainoat kolmostilanteet vasta neljännessä vuorossa, mutta kotiutukset tyrehtyivät ulkokenttään. Avausjakson kolmostilanteet 5–2.

Toisella jaksolla KPL jatkoi tiivistä pelaamista ja vierasjoukkueen vaikeudet jatkuivat sisäpelissä. Jakson ratkaisut nähtiin toisen tasoittavalla, kun Matti Latvala ja Dahlström iskivät tilanteeksi 2–0. Latvala uusi temppunsa kolmannen tasoittavalla ja jakson päätöslukemat 3–0.

– Oli vähän huono päivä, ei voisi näin olla. Aika hakemista oli alusta alkaen. Mies oli kuutamolla koko päivän, ei voi vaatia kuin parempaa, kolmesti iskenyt ykköspalkittu Jere Dahlström manaili.

Jere Dahlström on lyöjätilastossa kolmantena (kuva: Raine Martikainen)


KPL:n kotiotteluviikko jatkuu perjantaina, kun vastaan tulee Vimpelin Veto klo 18.00.

Comments


bottom of page