top of page

KPL nollasi Kiteen ja porskuttaa kuuden ottelun voittoputkessa


Kouvolan Pallonlyöjien vahva alkukausi jatkui Kiteen Pallon vieraana. Juha Korhosen johdolla KPL teki sisäpelissä tarvittavat juoksut ja nollasi Kiteen sisäpelin ulkovuoroissa. KPL:lle kuudes peräkkäinen voitto 0–2 (0–3, 0–7) lukemin.

Ottelun avausjaksolla KPL:lle riitti Juha Korhosen kaksi ja Matti Latvalan yksi kotiutus, kun Kitee hölmöili omassa sisäpelissään.

– Vieraspeli ja hankala paikka pelata, vaikka olivatkin varamiehisenä. Toisella jaksolla saatiin avustusta ja alkuun homma. Ensimmäisellä jaksolla ei oikein lähtenyt menemään. Korhosen Juha löi hyvään kohtaan avausjuoksun ja se varmasti vapautti pelaamista. Ulkopeli oli kohtuullisen hyvää läpi matsin. Tärkein juttu oli voitto ja kolme pistettä. Sopivan tyytyväinen olo, pelinjohtaja Matti Iivarinen pohti.

KPL:n kärjessä pelasi Anssi Lammila ja Tommi Mäentausta oli varotoimenpiteenä numerolla yhdeksän.

– Tuolla lailla pystytään menemään ja jokerit saivat enemmän vastuuta. Saukolle kaksi tuotua ja Anssi paikkasi hyvin kentällemenoissa.

Viidessä päivässä kolme vierasottelua pelannut KPL saavutti kahdeksan pistettä yhdeksästä mahdollisesta. Iivarinen käänsi kuitenkin ajatuksen jo eteenpäin.

– Täytyy muistaa, että ajatusta pitää siirtää seuraavaan peliin. Kiivaan tahdin jälkeen huomisen lepo tuntuu varmasti hyvälle. Yllättävän nopeasti tulee taas seuraava peli ja vanhoja ei auta muistella.

KPL on pelannut Matti Iivarisen johdolla railakasta peliä


Toisella jaksolla KPL aloitti räväkästi ja siirtyi ensimmäisen tasoittavalla jo 0–5 karkumatkalle. Ainoastaan Kiteen siepparina pelanneen Joni Tervon loistopeli esti murskalukemat toisella jaksolla. Reipasta lyöntipeliä koko arsenaalilla esittänyt KPL paineli lopulta selvään 0–7 jaksovoittoon. Juha Korhoselle ottelussa neljä lyötyä ja Sasu Toikalle kolme tuotua. Korhosen kovasta lyöntivireestä kertoo myös Rantakentän kuuluttajan pyyntö yli 1800 katsojan yleisölle rukoilla ennen Korhosen lyöntivuoroa.

KPL:n Matti Latvala sai Juho Hacklinin kovan lyönnin jalkaansa toisella jaksolla, mutta taisteli pelin loppuun saakka.

Iivarinen pitää KPL:n alkukautta kokonaisuutena positiivisena.

– Olo on sellainen, että hyviä asioita on ulko- ja sisäpelissä. Onneksi on myös sellainen olo, että asioita pitää saada paremmaksi ja touhua eteenpäin.

Seuraavan kerran KPL on iskussa sunnuntaina KSS Energia Areenalla, kun vastaan tulee kello 17.00 Koskenkorvan Urheilijat.

Kommentare


bottom of page