top of page

KPL nappasi voiton halliavauksesta

Kouvolan Pallonlyöjät haki voiton lauantaina halliavauksesta Imatralta. KPL voitti ottelun IPV:n vieraana 0-2 (0-1, 2-4). KPL:n kokoonpanosta puuttuivat Tommi Mäentausta ja Patrik Vartama. Kärjessä esiintyivätkin nuoret miehet, kun kärkikolmikkona paineli Miki Likander, Aapo Kinnunen ja Elias Pitkänen.

Halliavauksen ensimmäinen jakso oli tunnusteleva. KPL sortui merkkivirheisiin ja jakson ainokainen juoksu syntyi, kun Teemu Nikkanen tälläsi pallon kolmosluukusta läpi. Ulkopelissä KPL oli vakuuttava, eikä IPV saanut vähäisistä yrityksistä tulosta.

Patrik Wahlsten puki KPL:n jokeripaidan ensimmäistä kertaa

Toiselle jaksolle KPL tuli sisäpeliin terävänä. Matti Saukon kumuralla KPL meni johtoon. IPV:n kuparisen rikkoi jokeri Tommi Piirainen kovalla saumalyönnillä. Toisen tasoittavalla KPL paineli karkuun. Patrik Wahlsten sivalsi saumasta 1-2, Arttu Ruuska sivalsi vapaalla kumuralla 1-3 ja Valtteri Luoma oivalla pussarilla 1-4. IPV sai vielä kavennettua Aatu Pulliaisen lyönnillä 2-4.

- Nousujohteinen peli. Sisäpelissä kovat vaihtolyönnit onnistuivat hyvin ja ulkopelissä tasaisen varmaa suorittamista. Kokonaisuutena hyvä esitys, pelinjohtaja Iiro Haimi kommentoi.