top of page

KPL nappasi puhtaan voiton kenraaliharjoituksesta - sarja vauhtiin voitokkaana!

Kouvolan Pallonlyöjät oli sunnuntaina tyly isäntä vierasjoukkue Kiteen Pallolle. KPL nappasi puhtaan 2-0 (5-1, 3-2) voiton ja hallitsi kolmostilanteita 15-10. KPL:n mailan varressa oli ilahduttavan paljon onnistujia. Kirkkaimpina täydellistä peliä esittänyt Arttu Ruuska (kärkilyönnit 8/8, 1 lyöty, 3 tuotua) ja Janne Kivipelto kolmella avausjakson kotiutuksella.

- Ekalla jaksolla päästiin hyvin pyörittämään hyvin sisäpeliä. Ulkona ei ollut hätää. Toisella jaksolla kaveri pääsi johtoon, mutta tultiin nopeasti ohi. Hallittu esitys meiltä. Kokonaisuudessaan hyvä kenraaliharjoitus, pelinjohtaja Iiro Haimi iloitsi.


Avausjaksolla KPL otti heti kuskin paikan, kun Janne Kivipellon kumura upposi komeasti väliin. Kivipelto oli toistamiseen asialla toisen aloittavalla, kun jälleen lyönti löysi sopivasti tilaa kentästä. Kitee sai kavennuksen toisen tasoittavalla, kun pallo pomppasi Matti Latvalan räpylän reunasta ja kahden palon lyönti vaihtui juoksuun.


Kolmannen aloittavalla KPL rakensi peräpäästä tilannetta ja Valtteri Luoman komea kakkosjatkelyönti ja Ruuskan välilyönti siivittivät KPL:n 4-1 karkumatkalle. Kivipelto kaunisteli vielä lukemat neljännen aloittavalla.


Toisella jaksolla Kitee karkasi johtoon Otso Mäkelän pussinpohjalyönnillä. KPL:n vastaus oli kuitenkin vakuuttava. Teemu Nikkasen kaksi kolmospuolelle suunnattua kotiutusta veivät KPL:n 2-1-johtoon. Kun Ossi Meriläinen sivalsi vielä kumuran väliin toisen tasoittavalla, peli tuntui ratkeavan. Kiteen sisäpelissä toisella jaksolla numeroksi kolme vaihdettu Samu Vainikainen toi kärkeen uhkaa ja miehen kova kakkosluukkulyönti neljännen aloittavalla nostikin Kiteen juoksun päähän.


- Selkeästi on menty pelissä eteenpäin. Uudet jutut, mitä on kehitetty, ovat menneet eteenpäin. Harjoituspelit ovat ajaneet hyvin asiansa. Uskon, että ollaan hyvin valmiina, kun sarja alkaa, Haimi kertoi.


Sarja-avaus lauantaina - Superlauantaissa kaksi mielenkiintoista matsia!


Superpesis-kausi alkaa KPL:n osalta lauantaina 14. toukokuuta, kun Imatran Pallo-Veikot tulevat KSS Energia Areenalle vieraaksi klo 17.00. Lauantaina tapahtuu muutenkin, sillä KPL:n kakkosjoukkue aloittaa Ykköspesis-taipaleensa Haminan Palloilijoita vastaan kello 12.00.


Superlauantaihin on tulossa myyntiin 20 euron yhteislippu. Tervetuloa avaamaan huikea pesiskesä!


kuvat: Raine Martikainen

Comments


bottom of page