top of page

KPL:n Ykköspesis-joukkue on kasassa – uusia pelaajia mukaan!


Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-joukkue kaudelle 2024 on valmis. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Haminan Palloilijoista Mikael Harju (21), Imatran Pallo-Veikoista Roope Räsänen (20), Loimaan Palloilijoista Tommi Angervisto (24), Perttu Kenttäaho (16) ja Kasper Leijon (18). Joukkueen pelinjohtajana toimii Eero Pitkänen ja kakkospelinjohtajana Juuso Ilander.


- Meillä on paljon nuoria pelaajia, jotka haluavat mennä eteenpäin. Meillä on tarjota Ykköspesiksen lisäksi suomensarjaa, poikien Superpesistä ja Ykköspesistä. Poikkeuksellisen paljon mukaan tulee uusia pelaajia, mielenkiintoista että porukka uudistuu. Meillä on iso ryhmä ja jokaisella on taas yksi kausi ottaa askeleita eteenpäin, tulevaan kauteen mikään ei pääty, Eero Pitkänen kertoo.


KPL on pelannut kaksi kautta Ykköspesistä ja säilyttänyt sarjapaikan molempina kausina ilman karsintoja. Joukkueesta on noussut Superpesikseen liuta pelaajia, joista kirkkaimpana esimerkkinä Superpesiksessä läpimurtonsa viime kaudella tehnyt Aapo Kinnunen.


- Henkilökohtaisten taitojen kehittyminen on pääjuttu. Lajitaidoissa olemme keskittyneet sisäpelitaitoihin ja Aapo sekä Gardemeisterin Leo ovat tästä hyviä esimerkkejä. Yleensähän Superpesikseen mennään ulkopeli edellä.


Joukkue aloittaa viikonloppuna tutustumisella ja arki lähtee liikkeelle marraskuun puolessa välissä.


- Viikonloppuna otetaan tutustumisstartti ja lajivarusteet jäävät vähemmälle. Pelataan paljon erilaisia pelejä ja lauantaille on sitten luvassa pojille jotakin yllättävää. Akatemia pyörii koko ajan ja nyt jää iltaisin vapaata aikaa, mikä on myös tosi tärkeää. Marraskuun alkuun mennessä on tarkoitus, että kaikki ovat käyneet ”Järän” (fysioterapeutti Antti Järvinen) kuntokartoituksessa ja nähdään, että kaikki asiat on harjoittelua varten kunnossa, Pitkänen avaa.


Kauden 2023 joukkueesta Leo Gardemeister ja Miikka Timonen eivät jatka joukkueessa.


Ykköspesiksen ja poikien Superpesiksen harjoitusrinki:

Tommi Angervisto Aleksi Haatainen Julius Haatainen Ossi Hakalin Mikael Harju Ville Holmi Aaron Honkanen Jani Hoteila Jali Hyttinen Jiri Joukainen Timi Joukainen

Isto Kauppinen Perttu Kenttäaho Kasper Leijon Miki Likander Matias Lindfors Verneri Niilo-Rämä Aleksi Niinivuori Santeri Pasi Akseli Pitkänen Daniel Rask Roope Räsänen Elias Sauvala Lauri Suorsa Carlo Toivari Toni Tossavainen Arttu Töyry


Valmennus

Ykköspesis: Eero Pitkänen ja Juuso Ilander

Poikien Superpesis: Ilander ja Isto Kauppinen Suomensarja: Joni Haatainen

Ari Pakarinen juoksuvalmennus

Lassi Reinikainen fysiikkavalmennus

Ira Pasi ja Johanna Pitkänen joukkueenjohtajat

댓글


bottom of page