top of page

KPL:n voittoputki päätökseen Kempeleessä

Kempeleen Kiri oli lopulta KPL:ää vahvempi perjantaina Kempeleessä sarjan kärkipään kamppailussa. KeKi vei voiton jokeri Ossi Meriläinen (neljä kotiutusta) johdolla 2-1s (0-2, 5-1, 2-1). KPL:n ottelut jatkuvat jo lauantaina Pattijoella.

Ensimmäisellä jaksolla KPL:n ulkopeli oli rautaa, eikä KeKi päässyt kolmospesälle kuin pariin otteeseen. KPL käytti omat paikkansa tehokkasti ja jokerit Patrik Wahlsten sekä hyvässä lyönnissä ollut Teemu Nikkanen löivät tarvittavat juoksut.

Toiselle jaksolle KeKi tuli kovaa. Komeilla lyönneillä kotijoukkue siirtyi 3-0-johtoon, eikä KPL saanut kunnon kirivaihdetta silmään. Supervuorossa Nikkanen siirsi Koplan johtoon, mutta KeKin jokerit Meriläinen sekä Matti Korhonen löivät ratkaisun.