top of page

KPL:n valmennustiimi kaudelle 2022

KPL:n kauden 2022 valmennustiimin sopimukset on lyöty lukkoon. Miesten Superpesisjoukkueen pelinjohtajana jatkaa kaksivuotisella sopimuksella Iiro Haimi. Aisaparikseen Haimi saa myös loppukaudesta 2021 kakkospelinjohtajana toimineen pitkän linjan koplalaisen, Eero Pitkäsen. Myös Pitkäsen sopimus on kaksivuotinen.

Iiro Haimi aloittaa kolmannen kautensa KPL:n viuhkassa. Aiemmilla kausillaan (2020 ja 2021) hän johdatti joukkueensa komeasti finaaleihin asti. Joukkue voitti kumpanakin vuonna hopeaa. Menneellä kaudella Haimi sai niin ikään kunnian johtaa Idän joukkueen peliä Porissa järjestetyssä Itä-Länsi -arvo-ottelussa. Ennen siirtymistään KPL:n pelinjohtajaksi Haimi toimi Hyvinkään Tahkon pelinjohtajana.


Eero Pitkänen on pitkän linjan koplalainen, joka on toiminut edustusjoukkueen pelinjohtajana viimeksi vuosina 2015-2017. Kaudella 2021 hän valmensi edustusjoukkueen kakkospelinjohtajan tehtävien lisäksi sekä KPL:n poikien Superpesisjoukkuetta että Suomensarjan joukkuetta. Poikien joukkue nappasi pelinjohtaja Pitkäsen johdolla pronssimitalit ja Suomensarjan joukkue nousi komeasti Ykköspesikseen.


Myös miesten Superpesisjoukkueen joukkueenjohtoon ja huoltoon tulee muutoksia, kun Marko Kivioja sekä Erkki Hämäläinen jäävät toiminnasta pois. Kiviojan paikan joukkueenjohtajana ottaa Petri Federley. Hänelle joukkue on tuttu, sillä hän on toiminut edustusjoukkueen valmennustehtävissä jo useamman kauden ajan. Huolto saa uuden jäsenen Mikko Kondratjeffistä, joka oli kaudella 2021 mm. poikien Superpesisjoukkueen mukana. Edustusjoukkueen huoltotiimissä jatkaa totuttuun tapaan Riku Henttonen.


Miesten Ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja kaudella 2022 on Juuso Ilander, joka on toiminut viime vuodet paitsi KPL:n valmennuspäällikkönä, myös juniorivalmentajana. Ykköspesisjoukkueen kakkospelinjohtaja tulevalla kaudella on Jani Pursiainen.

留言


bottom of page