top of page

KPL:n taistelu ei riittänyt - katso pronssikamppailun parhaat hetket

Kouvolan Pallonlyöjät taisteli halli-SM pronssista loppuun saakka, mutta Joensuun Maila vei voiton kotiutuslyöntkilpailuun venyneessä ottelussa 2-1 k (4-2, 2-3, 0-0, 2-1).

KPL tuli otteluun terävästi ja se siirtyi nopeasti 0-2-johtoon harhaheiton ja Jasperi Luoman lyönneillä. JoMan ensimmäisen tasoittava oli kuitenkin väkevä. Elmeri Liedon, Juho Toivolan ja Topi Kososen lyönneillä JoMa siirtyi johtoon 3-2. Toisen tasoittavalla Toivola onnistui uudestaan ja JoMa karkasi 4-2:een. KPL ei saanut sisäpelissä enää kunnon rynnistystä aikaan ja jakso päättyi näihin lukemiin.

Jasperi Luoma löi Koplan toisen juoksun (kuva Joona-Pekka Hirvonen)

Toisella jaksolla Kasperi Hämäläinen siirsi JoMan johtoon 1-0, mutta Valtteri Luoman välilyönnillä Kopla tuli tasoihin. Toisen tasoittavalla KPL:llä oli mahdollisuus ottaa jakson hallinta nollavuoron jälkeen, mutta vielä se ei onnistunut. Kolmannen aloittavalla Iiro Nokkala löi pallon väliin ja JoMalle 2-1. Tasoittavalla KPL rakensi kärjestä palottoman ajon ja Matti Latvala sekä Teemu Nikkanen tinttasivat kovilla vedoilla KPL:n johtoon 2-3. Tämä riitti myös jakson voittoon.

Teemu Nikkanen puhkaisi toisella jaksolla kolmosluukun juoksun arvoisesti (kuva Joona-Pekka Hirvonen)

Kotiutuslyöntikisassa JoMan Elmeri Lieto ja Ville Väliaho onnistuivat. Koplan ainokaisen löi Valtteri Luoma, mutta enempää KPL ei onnistunut tekemään ja mitalit jaettiin joensuulaisille.

KPL:n parhaana palkittiin hyvin vaihtanut Aapo Kinnunen. JoMan parasta esitti Kasperi Hämäläinen.