top of page

KPL:n sisäpeli kevätterässä - JoMa nappasi voiton ensimmäisestä osasta

Kouvolan Pallonlyöjien sisäpeli takkusi lauantaina Joensuu Areenassa. Isäntäjoukkue JoMa otti ansaitusti 2-0 (4-1, 2-0) voiton Koplasta.

"Sisäpelissä paljon ekan laittomia, jotka vaikeuttivat peliä. Ulkopeli parani pelin edetessä, mutta sisäpelissä olimme vaikeuksissa. Huomenna on uusi mahdollisuus ja siihen lähdemme parantamaan", Iiro Haimi

JoMa aloitti juoksujen lyömisen ensimmäisen aloittavalla, kun jokerina aloittaneen Topi Kososen merkkaamaton lyönti painui väliin ja Elmeri Lieto toi 1-0:aan.

Toisen tasoittavalla JoMa rakensi ajolähdön jokeri Juho Toivolalle, jonka kumura pomppasi koppari Valtteri Hämäläisen yli kahden juoksun arvoisesti. Kun vielä JoMan kolmas jokeri Patrik Wahlsten onnistui lyönnissä, tilanne vaihtui 4-0:aan.

KPL:n ulkopeli terävöityi jakson edetessä ja se sai kuparisen rikottua kolmannen tasoittavalla, kun Ossi Meriläinen löi pallon tappimiehen yli ja Patrik Vartama syöksyi kavennuksen 4-1:een.

KPL teki toiselle jaksolle lyöntijärjestykseen muutoksen, kun Vartama ja Tommi Mäentausta vaihtoivat numeroita. Toisella jaksolla Henri Litmasen kentän halkaisija siirsi JoMan 1-0-johtoon. KPL sisäpeli oli hankaluuksissa, kun vaihtolyönnit jäivät usein laittomaksi. Toisen tasoittavalla JoMa lisäsi johtoa Juho Toivolan illan kolmannella kotiutuksella 2-0:aan. KPL ei saanut jakson aikana peräkkäisiä onnistumisia sisäpelissä, joten todellinen haastaminen jäi vähäiseksi.

Ottelun kolmostilanteet JoMalle 16-7 (avausjaksolla 12-5).

Joukkueet kohtaavat uudestaan sunnuntaina klo 13.30 Joensuu Areenassa.