top of page

KPL:n räpylässä terävä ote

KPL:n ulkopeli ei antanut sunnuntaina Kankaanpään Mailalle mahdollisuuksia. KPL haki voiton 0-2 (0-1, 1-6) tuloksella. KPL:n parhaana palkittiin Matti Saukko.

Avaujaksolla molemmat esittivät nuhaista sisäpeliä ja jakson ratkaisu nähtiin vasta neljännen tasoittavalla, kun Matti Latvalan tilalle numeroksi kolme vaihdettu Juho Hacklin pomputti Ville Pesun kotiin.

KPL aloitti toisen jakson räväkästi ja käytännössä ratkaisi jakson kahdessa ensimmäisessä vuorossa. Osittain myös KaMan harhaheittojen avustuksella. KaMan Arttu Vilanderin huima heittokäsi pelasti kotijoukkueen pahemmalta ryöpytykseltä. Toiselle jaksolle KPL teki sisäpeliin isoja muutoksia, kun kakkoskärki siirrettiin ykköskärkeen ja muutenkin pelinjohtaja Iiro Haimi sekoitti pakkaa.

KPL:n ottelut jatkuvat torstaina KSS Energia Areenalla klo 18.00 Joensuun Mailaa vastaan. Tervetuloa!