top of page

KPL:n pesiskierroksilla mukana yli 950 lasta!


Kouvolan Pallonlyöjien perinteinen pesiskierros päiväkodeissa ja kouluissa opetti pesäpalloa 54 ryhmälle ja yli 950 lapselle. Superpesisjoukkueen tähdittämillä tunneilla lapset pääsivät lyömään, heittämään, juoksemaan ja pelaamaan.

– Monelle lapselle pesistunti oli ensimmäinen kosketus pesikseen. Kaikki tunnit olivat toiminnallisia ja haluamme osaltamme tehdä koulupesiksestä entistä innostavampaa. Lasten riemu oli mielettömän hienoa huomata ja toivon, että koulujen ja päiväkotien pihat täyttyvät pesiksen pelaajista myös kesäloman aikana, KPL:n junioripäällikkö Harri Liekola kertoo.

Huhtikuun lopussa alkanut pesiskierros 5–8-vuotiaille lapsille ulottui Elimäeltä Sippolaan. Jokainen lapsi sai mukaansa Pesiskunnarin, johon lapset voivat kerätä pesistarroja erilaisista toiminnoista, muun muassa osallistumalla KPL:n Superpesisjoukkueen peliin katsojana.

– Pesiskunnarin avulla pyrimme liikuttamaan lapsia pesiksen parissa muutenkin kuin meidän ohjaamalla pesistunnilla. Edustusjoukkueen pelaajien mukanaolo oli todella tärkeää, kun lapset saivat todellisilta huipuilta opastusta ja innostusta. Iso hatunnosto lähtee meidän pelaajille, jotka sovittelivat omia aikataulujaan niin, että pystyivät osallistumaan mukaan toimintaan, Liekola kiittelee.

Pelaamaan pesistä?

KPL:n ja Puhdin junioreiden toiminta pyörii tällä hetkellä täyttä vauhtia. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkuetoimintaan. Joukkuetoiminnan lisäksi perinteinen Tykkimäki-Pesiskoulu alkaa kesäloman alkajaisiksi maanantaina 3. kesäkuuta.

Joukkuetoiminta

Joukkuetoiminta 2011–2014-syntyneille lapsille

Maanantaisin klo 17.30–18.30 Vahteron kentällä Kouvolassa

Toiset harjoitukset vaihtuvana päivänä.

Joukkuetoiminta 2009–2010-syntyneille lapsille

Maanantaisin klo 18.00–19.00 tyttöjen harjoitukset Kuusankoskella/Voikkaalla

Tiistaisin klo 17.00–18.15 poikien harjoitukset Sumulaakson kentällä Kouvolassa

Toiset harjoitukset vaihtuvana päivänä.

  1. Joukkuetoiminnan seuramaksu kesäkuun alusta-syyskuuhun 100 € (sis. ohjatut harjoitukset, peliasun, junnupassin, pelit ja seuran järjestämän toiminnan).

Tykkimäki-Pesiskoulu 3.–17.6.2019

Sumulaakson kentällä Kouvolassa maanantaista torstaihin + Tykkimäki-ilta ja KPL:n Superpesis-ottelu.

klo 9.00 Pesisliikkari (s. 2014–2016)

klo 10.00 Naperot (s. 2011–2013)

klo 11.00 Tenavat (s. 2007–2010)

  1. Pesiskoulun maksu 65 € (sis. Tykkimäki-rannekkeen 17.6., juomapullon, Pesispassin vakuutuksella ja ohjatut harjoitukset).

  2. Lue lisää Tykkimäki-Pesiskoulusta ja ilmoita lapsesi mukaan: TÄÄLTÄ

Comments


bottom of page