top of page

KPL:n lipulla alennusta PikNikin perjantaista

KooKoo ja KPL vetävät yhtä köyttä: perjantaina superpäivä Kouvolan urheilupuistossa!

Kouvolan toiminnantäyteinen viikonloppu sisältää kansainväliset KymiGP-ravit, Superpesiksen huippukamppailun ja kolmepäiväisen KooKoo Piknikin.

KooKoo Piknik on jo ravitapahtuma KymiGP:n etko- ja jatkopaikka, mutta nyt urheilukaupungin yhteistyö levittyy Lumon Areenalta myös viereiselle pesäpallokentälle – KSS Energia Areenalle.

Kouvolan Pallonlyöjät kohtaa perjantaina Superpesiksen kärkikamppailussa Toni Kohosen tähdittämän Sotkamon Jymyn. Ottelu alkaa kello 18 ja kun KPL on napannut kolme pistettä on bileiden vuoro: KooKoo Piknikissä nähdään perjantaina maan ehdottomia ykkösartisteja Antti Tuiskun, Pete Parkkosen ja JVG:n muodossa.

KPL:n perjantain pelilipulla saa perjantain Piknik-pääsylipun 30 euron hintaan. Koplan kausikorttilaisille pääsylipun hinta on sama kuin KooKoon kausikorttilaisille ja S-etukorttilaisille, eli 34,50 euroa. KPL-alennus on saatavilla vain ennen tapahtumaa Lumon Areenan lipunmyyntipisteissä.

– Yhteistyössä on voimaa ja teemme erittäin mielellämme yhteistyötä sekä KymiGP:n että KPL:n kanssa. Emme kilpaile toisiamme vastaan, vaan haluamme, että kymenlaaksolaiset pystyisivät nauttimaan vaikka kaikista kolmesta viikonlopun tapahtumasta, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

– Tämä on taas yksi hieno osoitus todellisesta urheilukaupungin yhteistyöstä ja siitä että tästä hommasta on kateus ja katkeruus kaukana. Eihän tämän parempia bileitä  ole tässä kylässä ollut ja vielä mahtava pesispeli (ja -keli) on luvassa, niin kyllä kelpaa, tiivistää KPL:n toiminnanjohtaja Jukka Rasimus.

Comments


bottom of page