top of page

KPL:n konkarit kotiuttivat voiton Tahkosta


KPL:n Toni Kohonen iski 0+4 ja Jere Dahlström 0+5 iskivät miestä kotiin urakalla ja KPL nappasi puhtaan 2–0 (3–1, 7–2) voiton. Jokeri Dahlström ei onnistunut avausjaksolla kertaakaan, mutta jaksotauon tankkaus siivitti miehen hurjaan vireeseen.

– Otin suklaata ja join limpparipullon, Dalla kertoi vireen löytymiseksi.

Avausjakso oli sisäpelissä molemmilta tukkoinen, eikä etenijöitä meinattu saada paikoista huolimatta kotiin. Kohonen löi avausjaksolla kaikki KPL:n juoksut, Tahkon ainokaisen sivalsi Teemu Nikkanen.

– Aika nahuista oli meillä tekeminen koko päivän. Ulkopeli ei ollut samalla tasolla, millä se oli pari edellistä peliä, vieraiden ykköspalkittu kertoi.

– Alku oli odotteleva, onneksi Kode löi tarvittavat. Ulkopeli oli koko ajan hyvää, Dahlström kehui.

Toisella jaksolla Dahlström otti Koplan reppuselkään, kun kärki rakensi kiitettävästi tilannetta. Komeat kotiutukset seurasivat toisiaan, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Joukkueet kohtaavat uudestaan sunnuntaina Pihkalassa. KPL pelaa seuraavat kolme kamppailua vieraskentällä ja seuraavan kerran KSS Energia Areenalla pelataan sunnuntaina 9.8. klo 17.00, kun kärkikamppailuun vastaan tulee Joensuun Maila.

ความคิดเห็น


bottom of page