top of page

KPL:n 90-vuotisjuhlaottelu lauantaina klo 16:00

Päivitetty: 12. elok. 2021


KPL juhlii 90-vuotista taivaltaan lauantaina pelattavassa KPL-KeKi -ottelussa. Ottelu alkaa klo 16:00.


KSS Energia Areenan portit avataan lauantaina jo kello 14:00. Myös terassi, kioskit ja tapahtumatori avataan klo 14:00. Tapahtumatorilla on mm. pomppulinnoja, lyöntitutka, otteluisäntä KSS Energian arvontapiste, muiden lajien kokeilua jne. Tapahtumatorilla ja kenttäalueella kiertelee myös taikuri Jukka Varpenius, joka on kuluneen vuoden aikana kehitellyt kikkapussiinsa paljon uusia temppuja.


Pallonlyöjien kunniagalleriaan nostetaan kolme uutta jäsentä. Seremonia alkaa klo 15:45. Kouvolan Pallonlyöjien kunniagalleria on avattu 7.7.2013. Kunniagallerialla KPL haluaa kunnioittaa seuran merkittäviä perinteitä. Kunniagallerian jäseniä ovat ennen 90-vuotisottelua KPL-legendat Yrjö Pauloff, Anssi Vesala, Matti Lautala, Pertti Lonka, Timo Raussi ja Pekka Taulasalo. Otteluun kannattaa saapua jo hyvissä ajoin jonojen välttämiseksi. Toivomme yleisön kunnioittavan uusia ja vanhoja KPL-legendoja läsnäolollaan sen alusta lähtien.


Itse juhlallisuuksien jälkeen alkaa illan päänäytös; KPL-Kempeleen Kiri. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Kempeleessä, jossa KPL nuiji tulostaululle peräti 17 juoksua.


”Odotamme tapahtumaan säästä riippuen noin 2.000–2.500 katsojaa. KSS Energia Areenan kapasiteetti mahdollistaa turvavälien pitämisen myös tuolla yleisömäärällä erinomaisen hyvin. Jonotuksen ja väkijoukkojen vähentämiseksi vessa- ja kioskijonoissa myös ottelun taukoa tullaan pidentämään 20 tai 25 minuuttiin. Myös klubitiloissa tapahtuvan ruokailun turvallisuuteen tullaan panostamaan vielä aiempaakin enemmän. Tapahtumaa on mahdollistamassa ja rakentamassa myös laaja joukko yhteistyökumppaneitamme alkaen otteluisäntä KSS Energiasta. Uskon lauantain tapahtuman olevan kokonaisuutena laadultaan ja tyylikkyydeltään yksi viime vuosien parhaista järjestämistämme”, kommentoi tapahtuman puuhamiehenä toiminut myyntipäällikkö Simo Pyöriä.


Ottelussa julkaistaan myös Kakkospesä-yhtyeen uusi EP ja musiikkivideo. Kakkospesä on perustettu vuonna 2013, jolloin sen kokoonpanossa vaikutti silloisen KPL:n joukkueen pelaajia. Alkuperäisessä kokoonpanossa mukana olivat etenijä Tommi Mäentausta, nelinkertainen lyöjäkuningas Sami Joukainen, silloinen kapteeni Anssi Lammila ja seuraa vuosina 2001-2014 edustanut Mika-Matti Ojala.


Nykyään bändissä soittavat Mäentaustan ja Joukaisen lisäksi HIMistäkin tuttu Juska Salminen, Mika Koskelainen ja Mika Peltola. Laulajakitaristi Tommi säveltää ja sanoittaa kaikki yhteen kappaleet. Nyt julkaistavalla EP:llä Numero Yhdeksän oli itsestään selvää, että Kaikkensa antanut-kappale valikoitui teokseksi, johon kuvattiin myös musiikkivideo. Kappale on tehty kaksi vuotta sitten syöpään kuolleen Ojalan muistoksi. Ojala menehtyi alkuvuodesta 2019 pitkäaikaiseen syöpäsairauteen vain 34- vuotiaana. Kappaleen syntyprosessiin on laitettu paljon hyvää tahtoa. Muun muassa äänitykset, miksaus ja masterointi olivat kyseisen kappaleen osalta ilmaisia sekä musiikkivideon kuvaukseen käytetty Hankkijan viljasiilo saatiin maksutta käyttöön. Remmiin tuli myös talkoohengellä videon ohjannut, kuvannut ja leikannut KPL:n joukkueenjohtaja Marko Kivioja.


Levyä voi ennakkotilata osoitteesta juska@juskamedia.com ja se tulee myöhemmin myyntiin myös KPL:n fanituotesivuille.


Kakkospesä, kuvassa vasemmalta oikealle Sami Joukainen, Juska Salminen, Mika Peltola ja Mika Koskelainen. Edessä Tommi Mäentausta.

Lippuja myydään ennakkoon toimistolla arkipäivinä klo 10-15. Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.


Verkkokaupan liput tästä.


Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi!


KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!


Yorumlar


bottom of page