top of page

KPL matkaa IPV:n vieraaksi kenraaliharjoitukseen


Kouvolan Pallonlyöjät iskee lauantaina Espanjassa kautensa aloittaneen Imatran Pallo-Veikkon vieraana kenraaliharjoituksen ennen KPL:n sarja-avausta. Kapteeni Anssi Lammila pitää lauantain ottelua merkityksellisenä jo keskiviikkoakin ajatellen.

– Kaikki on terveinä ja iskussa. Tahko-pelistä löytyi asioita, mitä on syytä lähteä parantamaan ja niitä hioa. Vimpelissä on pomputon peli edessä, joten ainakin henkilökohtaisesti lauantai on hyvä kenraali siihen, Lammila kertoo.

Kotijoukkue IPV:n Espanjan reissu ei tuottanut pistetiliin täydennystä, sillä Vimpelin Veto oli jaksoin 2–0 parempi. IPV pelasi torstaina harjoitusottelun Haminassa, jonka se voitti vajaamiehisenäkin 1–2. Joukkueen ehdoton tähtipelaaja on jokerimörssäri Jere Dahlström.

– Niin kuin pelinjohtajien ennakot povasivat, IPV voi olla kauden yllättäjä. Siinä on laskujeni mukaan monta tasaista joukkuetta, ja kuka sieltä saa sitten flow’n päälle ja pelin pyörimään, niin mahdollisuudet on pärjätä. Imatra haluaa varmasti pykälän nousta, viime kaudella jäivät parin pisteen päähän. IPV:tä ei pidä aliarvioida, varmasti hyvä peli on luvassa, Lammila pohtii.

Anssi Lammilan mukaan IPV-ottelu palvelee hyvin myös sarja-avausta


KPL:n terveystilanne on tällä hetkellä hyvä ja joukkue pääsee kohti sarja-avausta suunnitelmien mukaisesti.

– Paljon on vielä toki harjoiteltavaa joukkueena kuvioista lähtien. Isompaa ja pienempää vaivaa on ollut itse kullakin, ne alkavat nyt onneksi olla pääosin takana. Voidaan keskittyä täysillä sarja-avaukseen, mies päättää.

Imatran Pallo-Veikot–Kouvolan Pallonlyöjät La 5.5. klo 16.00, Imatra

kuva: Teemu Parta

Comentarios


bottom of page