top of page

KPL matkaa Ankkureiden vieraaksi keskiviikkona


Kausi jatkuu kiivaana, kun KPL matkustaa keskiviikkona Alajärvelle sarjanousija Ankkureiden vieraaksi. Ankkurit on aloittanut kauden keräämällä seitsemästä ottelusta neljä pistettä. Ainoan voittonsa Ankkurit nappasi IPV:tä vastaan.


KPL on sarjassa kuudentena, sillä on kerättynä seitsemästä ottelusta 13 pistettä. Joukkue taipui sunnuntaina Joensuussa, joten KPL haluaa varmasti palata takaisin voittojen tielle.

Pääseekö KPL tuulettamaan keskiviikkona?


Sarjaan noussut Ankkurit ei hurjastellut siirtomarkkinoilla, vaan luotti viime kauden Ykköspesiksen runkoon. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyivät Sasu Iivarinen ja lukkari Elmeri Iivonen. Iivarinen ei ole kuitenkaan vielä pystynyt pelaamaan otteluakaan. Joukkueen kärjessä Elmeri Koivusalmi on pelannut vahvan alkukauden ja nuorukaisen kärkilyöntiprosentti 81,13 on huippuluokkaa. Koivusalmi on tällä hetkellä Superpesiksen paras kentällemenijä (39/46). Kotiuttajaosastolla Juho Ihamäki 1+13 ja Tuukka Etula 0+8 ovat käytännössä kahdestaan lyöneet Ankkureiden juoksut (22/34).


KPL menetti sunnuntaina sairastuvalle Arttu Ruuskan, jonka pelikunnosta tulee lähiaikoina enemmän tietoa. Keskiviikkona Ville Pesu tekee paluun kokoonpanoon. Ykköspesiksessä pelannut etumies Eemeli Laine lähestyy myös hiljalleen pienten vaivojen jälkeen pelikuntoa. Koplan joukkueesta Matti Saukko pääsee pitkästä aikaa takaisin pelaamaan kasvattajaseuraansa vastaan.


Ottelu suorana Ruudun Fanikamerasta klo 18.00.


KPL:n seuraava kotiottelu pelataan perjantaina Tahkoa vastaan.

Comments


bottom of page