top of page

KPL-Manse PP -ennakossa Jasperi Luoma

Perjantaina 18.6. KPL kohtaa Manse PP:n Tampereelta KSS Energia Areenalla klo 18. Liput otteluun voit ostaa ennakkoon toimistolta (pelipäivänä klo 14 asti) tai verkkokaupasta. Ennakkoliput ovat hieman edullisempia kuin portilta ostetut liput:

  • aikuiset 17/20€

  • opisk./eläkel. 12/15€

  • 7-17 -vuotiaat 5/10€

  • alle 7-v. ilmainen sis.pääsy


Ennakkohaastattelussa kävi juuri varusmiespalveluksesta kotiutunut Jasperi Luoma. Koska palvelus on vaikuttanut osaltaan kauteen valmistautumiseen, Luoma pelaa perjantaina kesän ensimmäisen superpesisottelunsa. Viime kesänä hän pelasi ensimmäisen täyden kautensa superpesistä, nimenomaan perjantain vastustajan, Manse PP:n riveissä.


Jasperi Luoma toteaa, että varusmiespalvelus on vaikeuttaut kauteen valmistautumista erityisesti koronan vuoksi. Iltalomia ei ole ollut, joten iltaisin ei ole päässyt normaalisti harjoittelemaan. Lisäksi varuskunnan liikuntapaikat ovat pitkälti olleet koronan vuoksi myös kiinni. Lomat ovat onneksi olleet pitkiä, joten kahden viikon lomien aikana harjoittelukin on onnistunut hyvin. Kauden alun siirtyminen kesäkuulle oli Luoman näkökulmasta sikäli positiivinen asia, ettei pelejä ehtinyt jäädä monta väliin ennen varusmiespalveluksen loppumista.


Manse PP on uudistunut kovasti viime kauden jälkeen. Talven siirtomarkkinoilla useampi pelaaja siirtyi nimenomaan tamperelaisjoukkueen riveihin. Uusien pelaajien joukossa on monta meritoitunutta Superpesis-pelaajaa, kuten mm. Juha Puhtimäki, Lauri Kivinen, Henri Puputti ja Tuomas Jussila. Pelinjohtajana Manse PP:ssä häärää kouvolalaisyleisölle tuttu, vanha konkari Matti Iivarinen. Hän on saanut joukkueen hyvään vireeseen heti alkukaudesta - ensimmäiset neljä peliä ovat tuottaneet neljä suoraa voittoa.


Jasperi Luoma ei ole yllättynyt Manse PP:n alkukauden esityksistä, koska joukkue on täynnä hyviä, kokeneita pelimiehiä. Vaikka joku olisi ennakkoon voinutkin odottaa, että yhteenhitsautuminen ottaa aikansa, niin erittäin hyvin Manse on pelannut. Siksi "Japi" odottaa perjantailta kovaa ottelua.


Luoma kertoo, että vaikka vastustajan pelistä aina katsotaan joitakin asioita, sekä mietitään, miten pelataan, niin kuitenkin fokus on Koplalla omassa tekemisessä. Koska kausi on vielä alussa, on omassa pelissä vielä paljonkin kehitettäviä asioita ja niiden kautta peliin lähdetään.


Pyydettäessä terveisiä katsojille Luoma toteaa, että sää on mitä ilmeisimmin lämmin, joten peliin on mukava tulla. Kotiavauksessa katsojia oli jo ihan mukavasti, mutta koska nyt on tulossa vastaan kova nippu nimekkäitä pelimiehiä, on perjantain ottelu KPL:lle hyvä mittari. Näin ollen kannattaa tulla katsomaan, miten Kopla saa oman pelinsä rullaamaan. "Saadaan hyvä myllytys päälle", Luoma tokaisee lopuksi.


Videohaastattelun voit katsoa tästä


Manse PP

Uudet pelaajat: Tuomas Jussila (IPV), Lauri Kivinen (JoMa), Topias Lilja (KaMa) Juha Puhtimäki (JoMa), Henri Puputti (JymyJussit), Mikko Pauna (KaMa) ja Simo Vainikainen (JoMa)


Lähteneet: Petteri Alanen (Tahko), Kimmo Carlson (Kiri 2020), Mikko Haukkala (YPJ) Ville Hotakainen (JymyJussit), Jasperi Luoma (KPL), Sampo Lähdesmäki (Tarmo) Tommi Malinen (LP), Juho Peltoniemi (Tarmo) ja Jukka Tuomisto (lop.)


KPL-Manse PP pe 18.6. klo 18:00, KSS Energia Areena


- Portit auki klo 17.

- Ethän tule paikalle sairaana / altistuneena!

- Pidä huoli turvaväleistä mm. jonotuksen yhteydessä ja käytä oman harkintasi mukaan kasvomaskia.

- Jätä katsomossa vähintään yksi paikka väliä kausikorttitarralla merkittyihin tai muuten varattuihin paikkoihin. Sama koskee sinulle vieraita seurueita.

- Muistathan yleiset hygieniaohjeet.


Tervetuloa seuraamaan huippupesistä!

Comments


bottom of page