top of page

KPL:lle tappio kauden avauksesta


IPV oli Koplaa vahvempi lauantaina lukemin 2-0 (2-1, 2-1). IPV:n jokeri Jere Dahlström löi joukkueensa kaikki juoksut. KPL:n juoksut lähtivät Juha Korhosen mailasta.

– Paljon myönteisiä asioita poikien pelaamisesta. Vastustaja oli parempi ja se harmittaa raakasti, pelinjohtaja Matti Iivarinen kertoi.

– Sisällä saatiin tilannetta, mutta ei jatkuvuutta mitä se olisi tarvinnut. Hirmuisen tärkeä oli nähdä poikien tasoa ja pelaamista, Iivarinen jatkoi.

Iivarisen mukaan KPL ei päässyt kaaripelissä odotusten mukaiselle tasolle.

– Paljon on liikkuvia osia. Kiitettävää arvosanaa ei pysty kaarelle antamaan. Paljon hyvää, mutta muistutus siitä, että perusasioissa on paljon hommaa tässä vaiheessa kautta.

KPL:n onnistujia olivat ulkona vahvasti pelanneet Konsta Hyötyläinen ja Matti Latvala. Sisäpelissä Teemu Nurmio hoiteli tilanteet kakkosena hyvin.

Numerolla viisi pelannut Sasu Toikka viritteli pariin otteeseen kumuraansa hyvin, mutta IPV:n ulkokenttä ja varsinkin Tommi Päivinen olivat oikeassa paikassa.

-Ulkopeli oli ihan ok, mutta sisäpeli oli nuhaista. Jalkojen kautta olisi pitänyt enemmän pelata. Kyllä tänään oli ylimääräinen jännitys ja häslinki kaarella. Pikkuhiljaa se hitsautuu siitä, Toikka pohti.

KPL:n hallikausi jatkuu perjantaina 16. helmikuuta Haminan Palloilijoita vastaan Halli-SM-alkuturnauksessa. Ottelu pelataan Imatralla.

Comments


bottom of page