top of page

KPL:lle jäi pitkästä illasta piste matkaan - katso ottelun juoksut!

Kouvolan Pallonlyöjät ei onnistunut hakemaan voittoa tiistaina Tampereelta Manse PP:ta vastaan. Isännät veivät ottelun kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 2-1k (2-3, 6-4, 1-1, 4-3).

- Hyvä, että yksi piste saatiin. Ekalla jaksolla molemmilla vähän nihkeää sisäpeliä. Toisella kaveri sai läpärillä peliä auki. Meillä oli paikkoja ottaa peli. Henkisesti ei oltu riittävällä tasolla voittoon, tällä virhemäärällä olisi ollut ihme, jos olisi käännetty. Pelillisesti ei ole kuitenkaan syytä painaa päätä pensaaseen, pitää vaan jatkossa kääntää voitoksi, KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimi mietti.

Ensimmäisellä jaksolla KPL otti kuskin paikan, kun kolmannen aloittavalla Aapo Kinnusen yllätysotolla Tommi Mäentausta toi helposti 0-1. KPL sai neljännen aloittavalla lahjana kaksi lisäjuoksua, kun erikoisten vaiheiden jälkeen pallo lensi kolmospesästä ohi. Tilannetta edelsi Patrik Wahlstenin laittoman jälkeinen kopinnosto, joka sirvahti ensin Mansen koppareilta ja sen jälkeen pallo paiskattiin ohi kolmospesän.

Manse oli tulla rinnalle, mutta KPL kesti Perttu Ruuskan läpilyönnistä huolimatta. Jakso päättyi Aleksi Vainion Juuso Myllyniemen irroitukseen kolmospesältä. KPL:n kakkospelinjohtaja Eero Pitkänen antoi äänekästä palautetta tuomareiden toiminnasta Ruuskan läpilyönnin aikana keltaisen kortin arvoisesti. Juoksukoosteesta voi arvioida, estetäänkö kolmospesällä kiinniottoa.

Toisella jaksolla KPL paineli karkumatkalle Kinnusen illan toisella, kaunis kumura ui väliin ja KPL siirtyi 0-1-johtoon. Mansen Juha Puhtimäki tasoitti 1-1:een, kunnes kentän hahmo Perttu Ruuska sivalsi kolmosluukusta tilanteen 5-1:een. KPL kimmersi vielä kolmannen tasoittavalla 5-4-tilanteeseen, mutta Juuso Myllyniemen läpilyönti ratkaisi jakson neljännen aloittavalla.

Supervuorossa Henri Puputin kumuralla Manse meni johtoon, mutta KPL kuittasi Teemu Nikkasen komealla näpyllä tasoihin. KPL:llä oli vielä kaksi paikkaa ratkaista voitto, mutta tulosta ei syntynyt. Kotiutuslyöntikisassa Manse teki neljä, KPL tuli vielä lähelle, mutta tasoitukseen asti kiri ei riittänyt.

- Kiva voittaa välillä. Vastaavia esityksiä olleet kaikki tällä kaudella. Hirveästi hyviä asioita pelissä, ulkopeli ollut hyvää. Eka jakso lipsautettiin, se on ollut meidän kaava tällä kaudella. Onneksi kääntyi tänään meille, voitto lämmittää, Manse PP:n pelinjohtaja Jani Komulainen pohti.

KPL:n kausi jatkuu torstaina KSS Energia Areenalla klo 18.00, kun etelän kiertueen keskiviikkona Hyvinkäällä aloittava Kempeleen Kiri tulee vastaan.