top of page

KPL koki kauden avaustappion Joensuussa


21.7.2020 / HL

Kouvolan Pallonlyöjien voittokulku katkesi tiistaina Joensuussa, kun JoMa vei voiton 2-0 (4-3, 7-4) tuloksella. KPL:n Jere Dahlström iski komeat viisi juoksua, mutta ottelun ratkaisija oli JoMan kunnarillaan sytyttänyt Topi Hurskainen (1+1/3). 

KPL aloitti juoksujen teon kolmannen aloittavalla, kun Dahlströmin ja Juho Hacklinin lyönnit polttelivat JoMa-pelaajien räpylöissä. JoMa tuli tasoihin Topi Hurskaisen hirmupommilla. Taakse keskelle sijoitettu lyönti oli täydellinen ja tilanne tasoittui 2-2:een. JoMa käytti hurmoksen hyödykseen ja löi tilanteeksi saman tien 4-2. KPL kavensi vielä Dahlströmin lyönnillä 4-3:een, mutta se jäi laihaksi lohduksi.

Santeri Löppönen meni vahvasti kentälle


JoMa tuli toiselle jaksolle vahvasti. Yksittäisillä lyönneillä se siirtyi 4-0 karkumatkalle. Anssi Lammila kavensi 4-1:een, mutta JoMa iski uudestaan ja meni jo 6-1-johtoon. Dahlström nosti Koplan takaisin peliin kovalla kakkosluukun läpilyönnillä. KPL:n harmiksi pallo pysähtyi mainosaitaan ja tuloksena oli vain kaksi juoksua. Kolmannen tasoittavalla Dahlström osui jälleen ja tilanne kaventui 6-4:ään. JoMan Henri Litmanen siivutti 7-4:ään ja vaikka KPL rakensikin tasoittavalla kärjestä takatilanteen, sortui se heikkoon kotiuttamiseen yllätyspaikoissa.

KPL:n ottelut jatkuvat perjantaina Koskenkorvalla, jossa vastaan tulee kaksi voittoa putkeen napannut härkälauma. Seuraavan kerran KPL on KSS Energia Areenalle torstaina 30. heinäkuuta, kun vastaan tulee Tahko.

kuvat: Markku Lintula

Comments


bottom of page