top of page

KPL kohtaa SiiPen perjantaina KSS Energia Areenalla


KPL kohtaa Siilinjärven Pesiksen perjantaina toistamiseen runkosarjan aikana. Ensimmäinen kohtaaminen oli Koplan sarja-avaus, joka meni täydellisesti penkin alle. SiiPe vei voiton kotonaan jaksoin 2-0. Tuon pelin jälkeen KPL korjasi otteitaan ja voitti 14 peliä peräkkäin.


KPL lähtee otteluun voitto takataskussaan; Koskenkorvan Urheilijat oli keskiviikkona Kouvolassa pelatussa ottelussa täysi altavastaaja. SiiPe pelasi edellisen kerran tiistaina häviten tamperelaselle Manse PP:lle. SiiPe on voittanut pelaamistaan 16:sta ottelusta neljä - kaikki neljä voittoa ovat tulleet kotikentällä. KPL on siis otteluun lähdettäessä vahva ennakkosuosikki. Täytyy muistaa, että niin oli myös sarja-avauksessa, joten takki auki joukkueella ei ole missään nimessä vara otteluun lähteä. Sarjataulukossa KPL lähtee otteluun sijalta kaksi, kun SiiPe on sarjataulukon sijalla 13.


Peliä edeltävässä haastattelussa kävi tällä kertaa kovakätinen Valtteri Luoma. Hän kommunikoi otteluissa mielellään katsojien kanssa hauskuuttaen heitä mm. erilaisilla tuuletuksilla. Joskus tulee mieleen, että tämä saattaisi ehkä heikentää pelaajan keskittymistä pelin tiimellyksessä, mutta Luoma totesi, että hänen tapauksessaan kommunikointi yleisön kanssa ei ainakaan tähän asti ole negatiivisesti keskittymiseen vaikuttanut. "Mä koen, että mä ehkä pysyn pelissä paremmin mukana ja saan siitä semmosta pientä lisäantia ehkä omaan peliin", Vatu kertoi jatkaen: "Joskus saattaa ehkä vähän läikkyä yli, mutta yritetää pysyä hyvän maun rajoissa. Kyl mä ainaki ite siit nautin."


Omasta pelistään Luoma sanoi antavansa itselleen tähän mennessä runkosarjan pelien perusteella kouluarvosanan "vahva kasi". Suorittaminen ei ole ollut mitenkään huikeaa, muttei myöskään huonoa. Pääosin tasaista suorittamista. "Sisäpeli nyt on viime peleis jääny kyl tosi vähäseksi. [...] Ei oo saatu vastuuta siinä, mutta ehkä se vielä sit jossain vaihees tulee. [...] Ulkopeli on ainaki ollu semmost aika varmaa omast mielest, et ei oo hirveest mitää isoi virheit tullu siinä", Luoma kommentoi.


Luoma naurahti kysymykselle siitä, haluaako joukkue hävitä SiiPelle toistamiseen. Ei kuulemma halua! Luoman mielestä avauskierroksen tappio SiiPelle oli kuitenkin tavallaan hyväkin asia, koska se toimi hyvänä herätyksenä joukkueelle siitä, miten peliin ei voi lähteä. Vaikutuksetkin olivat ilmeiset, kun avaustappion jälkeen tuli 14:n ottelun voittoputki. Vaikka Luoma piti tavallaan tuota ensimmäistä tappiota jopa hyvänä asiana joukkueelle, on huomenna ehdottomasti tavoitteena voitto.


Erityistä huomiota perjantain pelissä Luoma pyytää katsojia kiinnittämään Koplan kokoonpanoon, koska lyöntijärjestys on hieman tavallisesta poikkeava. "Siel on vähän nyt kokeiltu uusia juttuja ja se ehkä piristäis vähän yleisöäkin. Kannattaa huomenna seurata, miten se toimii - se meidän lyöntijärjestys", "Vatu" päättää.


Videohaastattelun voit katsoa tästä.Kouvolan Pallonlyöjät vs. Siilinjärven Pesis perjantaina 30.7. klo 18:00 (KSS Energia Areena)


Lippuja myydään ennakkoon toimistolla pelipäivänä klo 14 saakka. Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi! Portit avataan kello 17:00.

KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!

Comments


bottom of page