top of page

KPL kaatoi KaMan vieraskentällä

Kotijoukkue Kankaanpään Mailan vahva alku ei sekoittanut Koplan peliä. KPL nappasi lopulta täydet sarjapisteet 0-2 (3-4, 0-6) voitolla. Koplalta Ossi Meriläinen löi kolme juoksua ja Patrik Vartama esitti ykköspalkinnon arvoista peliä (1/2/8).

KaMa tuli otteluun ryminällä: heti avausvuorossa Antti Kortteenperä löi pallon maisemaan ja kiersi komeasti kunnarin. Samalla lyönnillä kotiin ehti Severi Piispanen. Kun perään vielä Miikka Riikonen kotiutti Kortteenperän, tilanne oli jo 3-0. Koplan vastaus tuli kuitenkin heti tasoittavalla, kun ensin Arttu Ruuska toi juoksun harhaheiton turvin ja heti perään Valtteri Hämäläinen kotiutti Iiro Nokkalan kakkosrajanäpyllä. Tasoitus tuli vielä samassa vuorossa, lyöjänä Patrik Vartama ja etenijänä Valtteri Luoma. Kopla otti johtoaseman toisessa vuoroparissa, kun Ossi Meriläisen lyönnillä Ville Pesu ennätti kotiin. Johto myös piti loppuun asti, näin jakso KPL:lle lukemin 3-4.

Toisella jaksolla KPL terävöitti ulkopeliään ja jätti sarjajumbo KaMan nollille. Koplan sisäpeli rullasi paremmin kuin ensimmäisellä jaksolla, ja kolmessa ensimmäisessä vuorossa Kopla nakutti jokaisessa kaksi juoksua. Näin jakso Koplalle lukemin 0-6 ja koko ottelu puhtaasti 0-2. Vierasjoukkueen hallinnasta kertovat myös kolmostilanteet, jotka merkittiin KPL:lle 11-21.

Seuraavaksi KPL kohtaa Imatran Pallo-Veikot keskiviikkona 20.7. Imatralla. KSS Energialla pelataan seuraavan kerran perjantaina 22. heinäkuuta klo 18.00. Vastaan juoksee Pattijoen Urheilijat.