top of page

KPL joutui vuoristorataan Seinäjoella

Kopla jatkoi sunnuntaina epätasaisia otteita Seinäjoella. Avausjaksolla KPL oli murskaavan ylivoimainen, mutta lopulta JymyJussit vei voiton 2-1 s (0-13, 4-2, 1-0). Ottelussa nähtiin peräti viisi kunnaria.

Kopla aloitti ottelun murskaavasti, kun jo ensimmäiseen lyöntivuoroon mahtui kaksi kunnaria. Ensin Juho Hacklin löi kakkosjatkeelta pallon maisemaan, ja hetkeä myöhemmin lähes samasta paikasta Jasperi Luoma puhkoi JymyJussien ulkokentän. Tässä vaiheessa ottelu oli jo lukemissa 0-5. Numerot kaunistuivat heti toisen aloittavalla, kun Ossi Meriläinen kotiutti Ville Pesun. Pesu ennätti kotiin myös neljännessä vuoroparissa, tällä kertaa harhaheiton turvin. Kunniajuoksujen tehtailu jatkui pian tämän jälkeen, sillä kentän kiersivät KPL:ltä vielä niin Matti Saukko kuin Ossi Meriläinenkin. Saukon lyönti oli kahden ja Meriläisen puhkaisu neljän juoksun arvoinen. Lopulta jakson merkittiin Koplalle peräti lukemin 0-13.

Toisella jaksolla kentällä nähtiin terävämpi JymyJussit. Isännät siirtyivät kuskin paikalle kolmannessa vuoroparissa, jossa ensin Toni Marjamäki kotiutti Tuomas Raunion ja heti perään Markus Hallasuo Atte Kontion. Näin tilanne Seinäjoelle 2-0. Kopla vastasi vielä samassa vuorossa, kun Meriläisen ja Valtteri Luoman tarkoilla lyönneillä joukkue kampesi tasoihin, etenijänä juoksuissa Patrik Vartama sekä sataprosenttista lyöntipeliä ottelussa esittänyt Saukko. Jakso oli kuitenkin JymyJussien: viimeisessä vuoroparissa Hallasuo iski jälleen kotiuttamalla Tuomas Raunion, ja jakson loppulukemat 4-2 viimeisteli Tero Tyynelä, etenijänä Justus Teppo.

Supervuorossa kunnaritehtailu jatkui, mutta tällä kertaa oli JymyJussien vuoro onnistua. Isäntien Tuomas Raunion lyönti tyhjään kenttään painui läpi kakkospuolelta, ja kun Kopla oli jäänyt omassa vuorossaan nollille, kotijoukkue pääsi juhlimaan voittoa lukemin 2-1 (0-13, 4-2, 1-0).

KPL:n pelit jatkuvat tiistaina 26.7 kello 18.00 KSS Energia Areenalla. Vastaan asettuu Joensuun Maila. Ottelussa on Hope Kouvolan ja OP Kymenlaakson reppukeräys, tuo oma reppusi koulutien aloittaville!