top of page

KPL ja Tahko pelasivat viihdyttävän ottelun, jonka voittoa juhli Tahko


Kouvolan Pallonlyöjät ja Hyvinkään Tahko pelasivat viihdyttävän, lähes kolmetuntisen ottelun helteisellä KSS Energia Areenalla sunnuntaina. Tahko vei lopulta voiton kotiutuskisan jälkeen 1–2k (7–3, 4–5, 1–1, 4–5).

KPL oli avausjaksolla vahvasti pelissä kiinni ja ratkaisi jakson kolmannessa vuoroparissa, jossa se tehtaili neljä juoksua. Santeri Löppösen kunnari ja pitkän tauon jälkeen paluun kentille tehnyt Saku Kapanen sytyttivät kotiyleisön kotiutuksillaan.

– Ihan hyvä pesispeli. Eka jakso meidän hallintaa ja toisella Tahko oli kuskin paikalla. Tahko pelasi hyvin ja varmaan ansaitsi voiton. Kentällä oli tänään tunnetta, ei jäänyt laimea maku. Ei voi sanoa, että oltaisiin oltu huonoja, mutta oltaisiin voitu voittaa, kahden ottelun tauon jälkeen viuhkaan palannut Iiro Haimi kertasi.

Toni Laakso pelasi vahvasti numerolla kaksi


Toisella jaksolla tahti muuttui ja Tahko meni kahdella läpilyönnillä karkumatkalla. Santtu Patovan uran ensimmäinen kunnari ja Teemu Nikkasen pomppu tuottivat molemmat kaksi juoksua. KPL kehitteli vielä loppukirin, mutta se ei aivan riittänyt loppuun saakka. KPL oli voitossa kiinni supervuoroparissa, mutta Tahko sai tasoituksen halvasti harhaheitolla.

Kotiutuskisassa mentiin jatkopareille, kun ensimmäiset viisi paria pelasivat 3–3. Tahkon voiton ratkaisi viimeisenä lyöjänä Teemu Nikkanen, joka oli myös joukkueen ykköspalkittu.

– Sisäpelin piti riittää voittoon. Toisella jaksolla jäätiin takamatkalle, eikä saatu heti koneita käyntiin. Paikkoja oli hoitaa superi ja kotari. Meillä oli tänään hyvä ilme ja ote matsiin. Se otetaan mukaan tiistaina Kankaanpäähän, KPL:n ykköspalkittu Matti Latvala pohti.

Saku Kapanen toi pelihuumoria Koplalle ja löi yhden juoksun


Vieraiden pelinjohtaja Miika Rantatorikka oli tyytyväinen voittoon ja tapaan, millä joukkue sen haki.

– Ilme ratkaisi. Tänään tultiin taistelemaan ja hakemaan pisteitä. Annettiin pelille mahdollisuus. Olen ylpeä ja tyytyväinen pojista. Mielestäni oli hyvä pesäpallo-ottelu, hyvää meininkiä ja hyvillä lyönneillä tuli juoksut. Hieno voittaa Kouvola kotikentällä.

KPL:n ottelut jatkuvat ensi viikolla kolmen ottelun verran.

  1. Ti 18.8. klo 17.30 KaMa – KPL

  2. Pe 21.8. klo 17.30 KPL – KoU (osta liput tästä)

  3. Su 23.8. klo 16.00 ViVe – KPL, Ruutu päälähetys

Comments


bottom of page