top of page

KPL ja noname jatkosopimukseen


KPL luottaa jatkossakin nonamen tekstiileihin

KPL ja urheilutekstiilejä valmistava noname aloittivat yhteistyönsä vuonna 2018, jolloin solmittiin kolmivuotinen sopimus. Myös nyt solmittu uusi sopimus on monivuotinen.

”Meidän seuralle on selkeä lisäarvo, että sekä juniorit ja edustus käyttävät samalla kuosilla olevia peliasuja ja tekstiilejä. Se luo yhteisöllisyyttä seuran sisällä, ja tämä on yksi arvoistamme. Jokaisen joukkueen pelatessa samanlaisilla asuilla pesisleireilläkin koplalaiset tunnistaa helposti”, kertoo myyntipäällikkö Simo Pyöriä.

Tähän asti noname on toimittanut pelaajille sekä peliasuja että muita tekstiilejä. Nyt tehdyn sopimuksen myötä yhteistyötä laajennetaan. Pyöriä jatkaa:

”Nonamen kanssa toimitusajat ovat pitäneet ja usein alittuneetkin.  Pääasia on tietenkin se, että tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä aina peliasuista takkeihin. Jatkossa olisi tarkoitus tuoda lisää nonamen tyylikkäitä urheilutekstiilejä myös meidän fanituotemyyntiin. Kysyntää siltä saralta on jo muun muassa meidän harrastepesisporukan suunnalta.”

Myös edustusjoukkueen pelaajat ja pelinjohto ovat tyytyväisiä, että sopimus nonamen kanssa jatkuu. Valtteri Luoma toteaa, että nonamen vaatteissa on ollut mukava pelata. Pelinjohtaja Haimi puolestaan huomauttaa, että pelipuvut kestävät hyvin joukkueen menossa mukana – esim. pesille syöksyminen vaatii tuotteelta erityistä kestävyyttä.

Comments


bottom of page