top of page

KPL ja Matti Saukko jatkosopimukseen

Päivitetty: 5. toukok. 2021


KPL on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Matti Saukon kanssa. Sopimuksen myötä Saukko on Pallonlyöjien miehiä ainakin vuoteen 2023 asti.

Alajärven Ankkureiden 30-vuotias kasvatti on viihtynyt Koplassa jo vuodesta 2014.

– En nähnyt syytä vaihtaa seuraa, kun elämä on Kouvolassa. Koplassa on sitä paitsi loistavat olosuhteet pesäpallolle, Saukko kertoo.

Aiempina KPL-vuosina nopeajalkainen Saukko nähtiin usein jokeripaidassa.  Viimeisten parin kauden aikana hän on sementoinut paikkansa sisäpelissä numerolle kaksi ykkös-kakkosvälin vaihtajaksi. Ulkopelissä Saukko löytyy polttolinjasta.

Jo kokeneena pelaajana Matti Saukko arvostaa sitä, että KPL:n joukkueella on mahdollisuus olla mukana sarjan mitalitaisteluissa:

– Tänne on ensi kaudelle rakentumassa toivottavasti ihan kilpailukykyinen jengi, joka voi pelata mestaruudesta. Se on kuitenkin se ainoa asia, mikä motivoi.

Joukkueen pelaajahankinnoista vastaava Stefan Sburatura kommentoi Saukon jatkosopimusta:

– Matin jatkosopimus oli monestakin syystä helppo tehdä. Matti on pitkään ollut Kouvolassa ja hänen ominaisuutensa vastaavat joukkueen sekä seuran tavoitteita siitä, missä halutaan urheilullisesti olla. Hän pelasi viime kaudella tosi hyvin, joten seuran kiinnostus oli selvä.

Tulevien vuosien joukkueen rakentamisessa olemme halunneet olla seurana hyvissä ajoin liikkeellä – joukkuetta rakennetaan jo vuodesta 2022 eteenkin päin. Tavoitteena on jatkossakin olla taistelemassa mitaleista. Tulevaisuus näyttää tältä osin hyvältä ja tätä silmällä pitäen Saukonkin sopimus haluttiin tehdä. Numerolla kaksi pelaavan pelaajan on oltava nopea etenijänä sen lisäksi, että hän osaa vaihtaa kärkietenijän ykköseltä kakkoselle. Matti on nopea etenijä ja lyöntityöskentelyssään hän onnistui viime kaudella loistavasti, Sburatura päättää.

Matti Saukon kummiyritys kaudella 2021: Mehiläinen

Comments


bottom of page