top of page

KPL ja Janne Kivipelto jatkosopimukseenPallonlyöjät on tehnyt jatkosopimuksen lukkari Janne Kivipellon kanssa. Alajärven Ankkureiden 30-vuotias kasvatti on pelannut Koplassa vuodesta 2017. Kivipelto on Pallonlyöjille äärimmäisen tärkeä palanen joukkuetta, koska hänen ulkopeliroolinsa lukkarina on merkittävä.


Janne Kivipelto on lukkarin tontilla valtakunnan ehdotonta aatelia. Eleettömän rauhallisesti lautasen äärellä toimiva kovakätinen Kivipelto on valittu kahdesti Vuoden lukkariksi, vuosina 2018 ja 2020. Sisäpelissä Kivipelto tekee varmaa työtä kotiuttajana sekä vaihtajana.


- Päätös jatkaa Koplassa oli aika selkeä. Itsellä oli halu jatkaa ja seuralla oli halu tehdä jatkosopimus. Koplassa on hieno pelata, kun asiat ovat kaikin puolin kunnossa, Kivipelto sanoo.


Kouvolasta kaupunkina Janne toteaa:

- Kouvolassa on ollut hienoa huomata, kuinka paljon täällä arvostetaan urheilua ja urheilijoita niin kaupungin, yritysten kuin kouvolalaisten puolesta. Kouvola urheilukaupunkina ei ole jäänyt vain puheiden tasolle.


Lisäksi Kivipelto ennätti pohtia hieman eteenpäin katsoen kautta 2022:

- Kaudelta 2022 on lupa odottaa samaa kuin tältä sekä aiemmilta kausiltani Koplassa. Mestaruutta varmasti lähdetään tavoittelemaan ja meillä on jatkossakin siihen hyvät mahdollisuudet.


Pelinjohtaja Haimi on luonnollisesti mielissään Kivipellon jatkosopimuksesta.

- Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee aina hyvän lukkarin ja sen takia Jannen jatkosopimus on erittäin positiivinen asia seuran ja joukkueen kannalta. Jannella on paljon potentiaalia myös sisäpelissä ja se on myös tärkeä huomioida, kun joukkuetta rakennetaan tulevaisuudessa, Haimi pohtii.


Kivipellon jatkosopimus on yksivuotinen ja kattaa kauden 2022.

Comments


bottom of page