top of page

KPL iskee tuplasti Imatran kimppuun


Kouvolan Pallonlyöjät viimeistelee pelikuntoaan Imatran Pallo-Veikkoja vastaan viikonloppuna. Joukkueet kohtaavat Kaakon Kahakan hengessä ensin lauantaina Imatralla ja sunnuntaina Kouvolassa KSS Energia Areenalla. Molemmat ottelut pelataan kello 15.00 alkaen. Sunnuntain ottelu nähdään suorana Ruutu-palvelusta.

  1. Osta liput sunnuntain peliin (myynnissä rajoitettu erä)

– Kiva lähteä pelaamaan. Mukava nähdä Imatra ulkona, hallissa taidettiin pelata yksi peli. Hyvä myöskin nähdä miten pystytään reagoimaan lauantaista sunnuntaihin. Hyvä testi ennen sarjakauden alkua. Tätähän rumbaa se on sitten sarjassakin, Juho Hacklin pohtii.

KPL avasi harjoituspelit pari viikkoa sitten Tahkoa vastaan hyvällä esityksellä. IPV ei ole vielä ulkokentille päässyt pelaamaan, joten uudistuneen IPV:n ensiesiintyminen on varmasti mielenkiintoinen. Joukkue hankki riveihinsä Tuomas Jussilan ja Juho Toivolan, joiden suhteen odotukset ovat kovat.

– IPV:llä on kova kärki ja tekevät tilannetta. Erittäin hyvä testi meidän ulkokentälle. Kärkipään miehet omaavat läpilyöntiuhkaa, katsotaan miten saadaan heidät kuriin, ”Hakki” kertoo.


KPL lähtee ainakin lauantaina peliin ilman Jere Dahlströmia ja Toni Laaksoa. Hacklinin mukaan joukkue tulee varsinkin ulkopelissä kokeilemaan erinäisiä asioita.

– Hyvä kun päästään toteuttamaan niitä pelissä. Ei kokeilut juuri vaikuta meikäläisen peliin, lähinnä linjaan ja etukenttään, kopparina pelaava Hacklin myöntä.

Tahkoa vastaan numerolla neljä paukuttanut Hacklin oli kovassa vireessä. Miehen mailasta lähti neljä tylyä kotiutusta ja lisää on luvassa.

– Ihan hyvä vire. Tässä on päästy treenaamaan hyvin koko ajan, aika rennosti on saanut vedellä. Ei ole itsellä ainakaan ollut mitään hätää, Hacklin päättää.

Comments


bottom of page