top of page

KPL iskee KaMan kimppuunSarjan voitokkaasti aloittanut KPL saa perjantaina KSS Energia Areenalle mielenkiintoisen haasteen, kun sarjan melko mallikkaasti aloittanut Kankaanpään Maila saapuu Kouvolaan. KaMalla on kolmen ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä.

– Vastus on aloittanut kauden pirteästi. Pelaavat hyvää ulkopeliä ja sisäpelissä ovat saaneet tilannetta hyvin eli myös hyvä haaste ulkopelille, pelinjohtaja Iiro Haimi kertoo.

KaMan muutokset viime kauteen nähden olivat pienoisia. Joukkue hankki kärkietenijäksi Ankkureista Manu Haukkalan, mutta muuten joukkueessa nähdään tuttuja miehiä. Jouni Itävalo on joukkueen tärkein pelaaja, joka pelaa isoa tonttia sisäpelin rakentajana ja ulkopelin luutana. KPL-kasvatti Valtteri Hämäläinen on vakiinnuttanut paikkansa KaMan koppariosastolla.

Iiro Nokkala on aloittanut kauden lentävästi


KPL jatkaa tutulla porukalla myös perjantaina. Toni Laakso on palannut joukkueen vahvuuteen, mutta vielä perjantaina mies ei juokse kiilaan. Myöskään alkukauden sivussa ollut Ville Pesu ei ole pelikunnossa.

Joukkueet kohtaavat uudestaan heti sunnuntaina Kankaanpäässä. Joten viime viikonlopulta tutut revanssikamppailut saavat jatkoa.

– Tämä on ihan hyvä että kohdataan nopeasti uudestaan, se tuo hyvää jännitettä peleihin, Haimi miettii.

Ennakkolipunmyynti verkossa loppuu pelipäivänä kello 16.00. KSS Energia Areenan portit aukeavat klo 17.00 ja porteilta on mahdollisuus ostaa lippuja rajoitetusti. Muistathan, että KSS Energia Areenan katsomot on jaettu kolmeen lohkoon, joiden välillä ei ole mahdollista liikkua.

Tilastokärjet:

Lyöjätilasto Jere Dahlström 0+7, Miikka Riikonen 1+5

Etenijätilasto Tommi Mäentausta 7, Topias Lilja 3

Kärkilyöntilasto Tommi Mäentausta 16, Topias Lilja 13

  1. Otteluisäntä Sammutinhuolto Santtu Aitala

  2. Pub Old Tomin jälkipeleissä Matti Latvala

Lue ja kuuntele myös:

Kommentarer


bottom of page