top of page

KPL haki maukkaan voiton Tampereelta!

Päivitetty: 20. helmik. 2023

Kouvolan Pallonlyöjät haki maistuvan voiton Tampereelta Manse PP:tä vastaan 1-0 (2-1, 1-1) tuloksella. Tiukan kamppailun kolmostilanteet Manse PP:lle 8-11 (avausjaksolla 4-5). KPL.n juoksut lähtivät Matti Latvalan ja jokeriduo Patrik Wahlstenin sekä Teemu Nikkasen mailasta.

- Peli oli sellainen kuin osasi odottaa, tiukka ja vähäjuoksuinen. Ulkopeli oli hyvää ja sisäpelissä yritettiin ihan oikeita asioita. Voitto oli päivän pääteema ja se toteutui. Voi olla ihan tyytyväinen. Takatilanne oli ulkopelissä hyvää, toki vaihdoissa muutama kahden välin lyönti. Ohituksilla tuli aika paljon tilanteita, pitää katsoa niitä tarkemmin videolta, pelinjohtaja Iiro Haimi summasi.

Ensimmäisellä jaksolla juoksuja odotettiin kolmanteen vuoropariin saakka. Ykkös-kolmostilanteessa Koplan heitto karkasi kakkospesän ohi ja palo vaihtui avausjuoksuun. KPL tuli kuitenkin päättäväisesti tasoittavalle. Matti Latvalan kumuralla Aapo Kinnunen karkasi 1-1:een. Patrik Wahlstenin pussinpohjalyönti poltteli Mansen ulkokentällä ja Elias Pitkänen toi 2-1. Kolmostilanteet avausjaksolla Manselle 4-5.

Teemu Nikkanen avasi toisen jakson juoksutehtailun. Kopla sai varkain ajon kahdella palolla ja Nikkasen kumuralla Arttu Ruuska karkasi 1-0:aan. Mansen tasoitus syntyi kolmannen tasoittavalla täpärän tilanteen seurauksena. Valtteri Luoman polttoheitto ei aivan riittänyt, kun hyvässä juoksussa ollut Simo Vainikainen toi 1-1:een.

KPL:n ottelut jatkuvat kahden viikon päästä Imatralla 5.3. Hyvinkään Tahkoa vastaan.