top of page

KPL etenee SM-finaaleihin – JoMa nurin toistamiseen!


Kouvolan Pallonlyöjät pelaa kaudella 2020 SM-kullasta! KPL varmisti finaalipaikan sunnuntaina kukistamalla Joensuun Mailan 2-0 (3-1, 3-0). Finaalivastustaja selviää tiistaina, kun Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto kohtaavat ratkaisevassa välierässä.

– Pelattiin kaksi hyvää ja ehjää peliä. Tänään oli hallinnan tunne koko ajan. Matka jatkuu, hieno voitto ja nyt sitten katsotaan kuka tulee vastaan. Yksi vuori vielä kiivettävänä. Päästettyjen juoksujen sarake on hyvä ja takatilannemäärä vastustajalla on viidentoista paikkeilla, pelinjohtaja Iiro Haimi kertoi.

KPL juhli finaalipaikkaa äänekkään kotiyleisön edessä


JoMa aloitti pelin terävästi ja meni Aleksi Rautiaisen välilyönnillä 0-1-johtoon. KPL tuli toisen aloittavalle lujaa. Anssi Lammila vaihtoi ensin Iiro Nokkalan kakkoselle ja iski toisella kierteisen kumuran väliin, joka meni takaa läpi. Lammila juoksi kunnarilla 2-1. Jere Dahlström sivalsi vielä 3-1. Kun ulkopeli oli loistavaa Toni Kohosen komeiden tappoheittojen ja Valtteri Luoman syöksyjen siivittämänä, ei jaksovoittajasta ollut epäselvyyttä.

Toisella jaksolla KPL nollasi JoMan täydellisesti. Sisäpelissä riitti Matti Latvalan yksi  ja Dahlströmin kaksi kotiutusta.

– Tänään oli vähän parempi päivä. Onneksi alkoi pikkaisen löytymään. Kahdeksan vuotta olen odottanut näitä hetkiä. Ihan helvetin hieno taistelu, jokainen teki kaikkensa. Ei voi kuin hymyillä. Tunnelma on ollut koko ajan hyvä ja nousujohteinen, Jere Dahlström iloitsi.

Comments


bottom of page