top of page

KPL ei kyennyt sunnuntaina parhaimpaansa - Manse kavensi ottelusarjan 2-1:een!


KPL pääsi sunnuntaina yrittämään jo kolmatta kiinnitystä välieräpaikkaan KSS Energia Areenalla, mutta vierailija Manse PP oli tällä kertaa omaa luokkaansa. Manse vei voiton selvin lukemin 0-2 (2-4, 0-6). Ottelua oli paikalla todistamassa hienosti 2710 katsojaa! Ottelusarja jatkuu Tampereella tiistaina.


Sunnuntai-illan mittelössä roolit olivat selvät: Kopla oli epävarmalla ulkopelillään ja ponnettomalla sisäpelillään lähinnä sivustakatsoja, kun taas ensimmäiset kaksi ottelua tehojen kanssa tuskaillut Manse PP hallitsi kenttätapahtumia molemmilla jaksoilla. Silminnähden hermostuneen Koplan vaikeudet alkoivat viimeistään toisen vuoron aloittavalla, kun tamperelaiset karkasivat 0-1-johtoon harhaheiton seurauksena. Juoksun tuojana oli Severi Tikkakoski. Perttu Ruuska lisäsi vieraiden johdoksi 0-2 samassa vuorossa, tällä kertaa etenijänä Timo Torppa. Manse jatkoi vahvaa peliään kolmannessa vuorossa, kun se takoi taululle lukemiksi jo 0-4. Pallonlyöjät kavensi samassa vuorossa tilanteeksi 1-4, lyöjänä Valtteri Luoma ja tuojana kesken ottelun koppariksi vaihdettu Arttu Ruuska. Isännät kirivät vielä kahden juoksun päähän viimeisessä vuoroparissa ottelusarjassa loistaneen Patrik Wahlstenin kiskaisulla, mutta edellisen kotiottelun kaltaista nousua tasoihin ja ohi ei enää nähty. Varmaa ulkopeliä esittänyt Manse PP vei jakson nimiinsä lukemin 2-4.


KPL joutui vaihtamaan kolmannessa vuoroparissa Teemu Nikkasen jokeriksi ja Arttu Ruuska siirtyi takakentälle. Matti Saukko tuli pelaavaan yhdeksikköön.

Toinen jakso oli hyvän vireen löytäneen Mansen näytöstä. Kopla lahjoitti jälleen avausjuoksun harhaheitolla, ja tamperelaiset painelivat karkuteille jo toisen vuoron tasoittavalla. Erityisiä hankaluuksia Koplalle tuotti koko ottelun ajan ykköstilanteen purku. Tässä osansa oli terävästi pelanneella Mansen ulkokentällä sekä tasoaan nostaneella vieraiden lukkarilla Juha Puhtimäellä. Kun Pallonlyöjien kärki ei päässyt kunnolla kentälle, tuloskin jäi laihaksi. Manse sen sijaan nautti pelaamisesta ja paineli aurinkoisessa kesäillassa vakuuttavaan 0-6-jaksovoittoon. Samalla se kavensi puolivälieräsarjan tilanteeksi 2-1. Tamperelaisten tehokkain oli jokeri Perttu Ruuska, joka löi neljä ja toi yhden juoksun.


Ottelusarja jatkuu tiistaina 22.8. Tampereella. KSS Energialla pelataan taas torstaina 24.8. kello 17.30.

Ottelun videot

Comments


bottom of page