top of page

KPL B leireili viikonloppuna

KPL:n B-pojat ovat harjoitelleet tiiviisti läpi talven. Yksi pelaajista, Isto Kauppinen avaa joukkueen kuulumisia leiriltä.

Perjantaina aloitimme leiriviikonlopun paikkakohtaisella ulkopelireenillä. Meidät oli jaettu kolmeen eri ryhmään etukenttäpelaajat, linjapelaajat ja kopparit. Jokaisella ryhmällä oli tunnin reeni, jossa tuli todella paljon paikkakohtaisia suorituksia.

Lauantaina toinen leiriviikonlopun päivämme alkoi aikasin aamulla hotelli Cumuluksen aamupalalla, jonka jälkeen jatkoimme palaveriin. Palaverissa kävimme läpi  1-tilannepelaamista sisä- ja ulkopelissä. Päivän ensimmäinen reenimme alkoi suoraan palaverista. Harjoituksessa harjoittelimme palaverissa käytyjä asioita. Reenin jälkeen oli aika mennä kotiin syömään ja päikkäreille, jonka jälkee lähdimme Sami Hyypiä Areenalle päivän toiseen harjoitukseen. Illan reenissä meidät jaettiin kahteen joukkueeseen, jossa pelasinme 1-tilanne peliä. Pelitilannesuorituksissa oli vielä paljon kehitettäviä asioita, mutta myös seasta löytyi hyviäkin asioita, joiden pohjalta on hyvä lähteä kevättä kohti.

terveisin Isto Kauppinen, KPL B-pojat

kuvat: Juuso Ilander

Yorumlar


bottom of page