top of page

KPL avaa ulkokauden Haminassa


KPL:n ulkokauden avaus pelataan pääsiäislauantaina Haminan Vallikentällä kello 15.00 alkaen. Ottelu on molemmille joukkueille ensimmäinen taivasalla. KPL:n terveystilanne on tällä hetkellä hyvä, ainoastaan Antti Hartikainen on pois lauantaina sovitusti.

– Ei ole suurempia loukkaantumisia ollut, eikä toivottavasti enää tule. Hartikainen ei ole pelissä, seuraavan kerran kun tulee Kouvolaan, niin muuttaa tänne suuntaan, pelinjohtaja Matti Iivarinen kertoo.

Sasu Toikka on Vallikentän kasvatteja


Iivarisen mukaan talvikauteen ei voi olla täysin tyytyväinen, sillä himoittua lopputurnauspaikkaa ei Kopla onnistunut nappaamaan. KPL on halliotteluiden jälkeen ladannut akkuja kesän koitoksia varten.

– Talvikaudella toiveissa oli lopputurnaus. Olisin toivonut, että oltaisiin saatu kokoonpanoja ajettua. Sitä on turha murehtia, eikä ole murehdittu. Harjoituspeleissä yritetään saada niitä kokeiluja tehtyä. Nyt on ollut enempi sellainen energiankeruujakso. Yhteisiä harjoituksia on toki ollut, mutta tästä eteenpäin mennään jokainen viikonloppu yhdessä.

KPL pelaa kolme harjoitusottelua ennen sarjakauden alkua. Superpesiskausi alkaa Kouvolassa 9. toukokuuta.

– Peli kerrallaan mennään harjoituspelit. Ensimmäinen peli on varmasti totuttelua ja hakemista, onneksi on saatu alle muutamia ulkoharjoituksia. Tämä peli on osa meidän leiritystä ja toivottavasti saadaan hyvätasoista peliä aikaan, Iivarinen esittää toiveen lauantaille.

Alustava kokoonpano:

댓글


bottom of page