top of page

KPL avaa Talvisuperin lauantaina Alajärvellä - vastaan tulee Hyvinkään Tahko

Päivitetty: 20. tammik.Kouvolan Pallonlyöjien Talvisuperin avauslyönnit isketään lauantaina klo 14.30 Alajärven Pallohallissa Hyvinkään Tahkoa vastaan. Ottelu näkyy Ruutu-palvelun välityksellä.


KPL pääsee lauantaina otteluun pelinjohtajana Koplan viuhkassa debytoivan Petri Tuuvan kanssa.


Odottava fiilis, Tahko on heti hyvä mittari. Hyvä vastus. Odotan, että pystymme myös itse pelaamaan hyvin, Tuuva miettii.

Kotijoukkueena pelaava Tahko koki viime kauden jälkeen merkittäviä muutoksia. Joukkue vahvistui Sasu Toikalla, Iiro Kuosalla ja Atte Kontiolla, kun taas joukkueesta poistuivat Juha Korhonen, Ville Viita ja Joonas Tuomi. Pelinjohtajaksi Tahko pestasi Pesäkarhut naisissa mestaruuteen luotsanneen Jarkko Pokelan.


Tahko on pelannut Talvisuperia jo kahden ottelun verran ja on osoittanut vaarallisuutensa. Tahko voitti Alajärven Ankkurit 2-1 ja Vimpelin Vedon puhtaasti 2-0.
KPL:n riveistä puuttuu lauantaina Ville Pesu, Matti Saukko, Eemeli Laine ja Juha Korhonen. Korhonen on lauantaina kuitenkin mukana taka-apuna kaarella. Saukon ja Korhosen kohdalla poissaolon syynä ovat pienet vaivat. Elias Pitkänen pystyy osallistumaan sisäpeliin, mutta lautasen äärellä nuorta miestä ei vielä alkuvuoden aikana nähdä.

Kinnunen ja Laine aloittivat armeijan ja tarkoitus oli, että eivät ole mukana. Kinnunen paikkaa kuitenkin Saukon ja Laine on suunnitellusti Ykköspesiksen mukana treenaamassa, Tuuva avaa.

Kuuntele täältä Koplacastin jaksot


Alajärven Pallohallin erikoissäännöt


  • Pelinjohtaja valitsee kopin tai pudotuksen, jos pallo osuu lyönnistä kattoon kenttäpuolella kotirajasta katsoen. Lyönnillä ei voi syntyä paloja

  • Lyönti, joka menee läpi takaseinään koskematta selvästi ulkopelaajaan, lyöjä ja kaikki kentällä olevat etenijät voivat edetä vapaasti yhden pesän yli ja sen jälkeen omalla vastuulla. Vastaavasti 0-tilanteessa kakkos- tai kolmosrajan läpilyönnillä, joka kohdistuu rajoissa olevien saumojen kotipesän puolelle ja menee selvästi läpi koskematta ulkopelaajaan, lyöjä voi edetä vapaasti yhden pesän yli ja sen jälkeen omalla vastuulla

  • Läpilyönnillä, joka menee läpi rajoista tai jatkeilta koskematta selvästi ulkopelaajaan , lyöjä ja kaikki etenijät voivat edetä vapaasti seuraavalle pesälle ja sen jälkeen omalla vastuulla

  • Harhaheitoilla edetään omalla vastuulla. Etenijä tuomitaan kuitenkin ehtineeksi kaikille pesille seinästä takaisin kentälle kimpoavalla harhaheitolla, vaikka ulkopelaaja saisikin pallon haltuunsa ennen pesälle saapuvaa etenijää

Commentaires


bottom of page