top of page

KPL avaa kauden 2020 Fuengirolassa – vastassa Vimpelin Veto!


Kouvolan Pallonlyöjät ja Vimpelin Veto kamppailevat parhaillaan Superpesiksen pronssimitaleista. Samat joukkueet avaavat kauden 2020 Espanjan Fuengirolassa! 

Tulevana keväänä Superpesiksen kausi avataan neljättä kertaa Espanjassa Fuengirolassa. Avaustapahtuma pitää sisällään niin naisten kun miesten avausottelut.

Miesten ottelussa nähdään kaksi huippujoukkuetta, sillä vastakkain ovat kotijoukkueena Vimpelin Veto ja  vieraana Kouvolan Pallonlyöjät. Tällä hetkellä joukkueet taistelevat pronssimitalista paras kolmesta-ottelusarjassa, joka alkoi sunnuntaina. KPL voitti ensimmäisen ottelun Vimpelissä ja sarja on katkolla lauantaina KSS Energia Areenalla!

Naisten joukkueet sekä tarkat ajankohdat julkaistaan syyskuun aikana. Lähiaikoina kerromme myös tarkemmin lipunmyynnistä, VIP-paketeista ja matkapaketeista, jotka tulevat myyntiin Saarikoski Travelsin kautta.

Jo perinteeksi muodostunut kauden avaus pelattiin ensimmäisen kerran Fuengirolassa vuonna 2017. Tuolloin avaustapahtumassa pelasivat vain miehet ja joukkueina olivat Sotkamon Jymy sekä Imatran Pallo-Veikot (2716 katsojaa).

Vuonna 2018 mukaan tulivat naiset Lappeenrannan Pesä Ysien ja Lapuan Virkiän kohdatessa historiallisessa ottelussa (2089 katsojaa). Miehistä mukana olivat Imatran Pallo-Veikot ja Vimpelin Veto (2914 katsojaa).

Kuluvan vuoden huhtikuussa Superpesis käynnistyi niin miesten kuin naisten osalta Espanjassa. Miehistä pelaamassa olivat Seinäjoen JymyJussit ja Joensuun Maila (2278 katsojaa). Naisista mukana olivat Manse PP Tampereelta ja Rauman Fera (1256 katsojaa).

Kauden avaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Superpesis, osallistuvat seurat ja Imatran Pallo-Veikot.

Lisätietoja:

Suomen Pesäpalloliitto PPL ry Markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo 0400 789 328 | jussi.pyysalo@superpesis.fi

KPL:n myyntipäällikkö Simo Pyöriä 040 048 8864 | simo.pyoria@kouvolanpallonlyojat.fi

Kommentarer


bottom of page