top of page

KPL avaa hallipelikauden lauantaina Imatralla

Päivitetty: 19. tammik. 2023Kouvolan Pallonlyöjät avaa hallikauden harjoitusottelulla lauantaina Imatralla Ukonniemi Areenassa Imatran Pallo-Veikkoja vastaan kello 16.00. Ottelu on ainoa KPL:n harjoitusottelu ennen helmikuussa alkavaa Halli-SM-alkusarjaa.


KPL:n Tommi Mäentausta pelaa jo 14. kauttaan Koplan paidassa, mutta pelien alkaminen saa miehen innostumaan,

- Kiva päästä pelaamaan. Yleensä lauantait on menneet Hyypiällä harjoitellessa, niin ihan mukava saada siihen vaihtelua. Päästään uudella kokoonpanolla pelaamaan, kun Wahlsten tulee mukaan ja Pitkäsen Elias on lautasella isommalla vastuulla. Hyvin on harjoiteltu ja nähdään, missä meidän peli menee.


KPL:n talvikausi on sujunut suunnitellusti ja joukkue pääsee harjoitusotteluun lähes koko miehistöllä. Halli-SM kamppailuissa KPL kohtaa Manse PP:n 18.2. ja Tahkon 5.3.


- Odotan, että ollaan pelissä hyvällä fiiliksellä ja toteutetaan niitä asioita mitä on harjoiteltu. Hyvä kokonaisuus pitäisi saada aikaiseksi. Viime pelistä on pitkä aika, se voi vähän näkyä. Tavoite on saada palikoita kohdalleen ennen Halli-SM:ää, Mäentausta miettii.

18-vuotias Elias Pitkänen pelaa Koplan lukkarina


Isäntäjoukkue IPV pelasi jo yhden harjoituspelin, kun se kukisti KiPan 1-0 (5-1, 4-4). IPV:n muutokset joukkueessa olivat voimakkaita. Joukkueesta poistuivat Ville Pietinen, Toni Kohonen, Konsta Hyötyläinen ja Sasu Iivarinen. Uusina miehinä punaisiin pukeutuvat Ville-Veikko Olli, Tommi Piirainen, Nino Muuruvirta ja KPL:n Ykköspesis-joukkueesta siirtynyt Atte Brandt. Pelinjohtajaksi IPV pestasi haminalaislähtöisen Vesa Toikan.


- Viikon aikana käydään pelillisten juttujen kimppuun enemmän. IPV:ssä oli lähtijöitä, mutta mukana edelleen tuttuja nimiä. Eiköhän S. Toikka siellä hääri etukentällä. Luulen, että porukka on nuorentunut, kun yksi mestari lopetti. Keski-ikä nuorentui varmaan kahdellakymmenellä vuodella, Mäentausta naurahtaa.
Ottelu on katseltavissa veloituksetta KPL:n YouTube-kanavalta.


Comments


bottom of page