top of page

KPL avaa hallikauden Imatralla lauantaina

Kouvolan Pallonlyöjien hallikausi alkaa lauantaina 8.1.2022 klo 15.00 Imatralla Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Ottelu pelataan Ukonniemi-Areenassa. Otteluun ei ole yleisöllä pääsyä. Joukkueet kohtaavat tammikuun aikana kolmesti. Seuraavat ottelut isketään su 16.1. ja su 30.1.2022.


Pelinjohtaja Iiro Haimi odottaa innoissaan harjoituspelien alkamista. Perusasiat, kuten merkkipeli ja pelituntuman saaminen ovat isoimmat teemat Haimin papereissa.


- Ensimmäiseen otteluun lähdetään hakemaan pelikokemusta. Meillä on kolme nuorempaa pelaajaa, kun Elias (Pitkänen), Aapo (Kinnunen) ja Karo (Soininen) ovat pelaavassa yhdeksikössä. Jasperi Luoma on tällä hetkellä loukkaantumisen vuoksi sivussa, mutta palailee harjoitusvahvuuteen tammikuun aikana, Haimi kertoo.KPL pelaa tammikuun harjoitusotteluiden jälkeen Halli-SM alkuturnauksessa IPV:n, JoMan ja KiPan kanssa. Joukkueen kilpailutilanne on Haimin mukaan asia, mikä lisää varmasti pelaajien näyttöhaluja myös halliotteluissa.


- Peli on se juttu, mitä odotan itsekin. Siitä saa erilaista infoa kuin harjoituksista. Odotan pelaajilta raikasta ilmettä, vertaisin otteluita jopa runkosarjan peleihin, koska näissä voidaan arvioida jokaisen pelaajan roolia, Haimi paaluttaa.


Vastustajajoukkue IPV pelasi itsensä viime kaudella sensaatiomaisesti pudotuspeleihin ja yhden lyönnin päähän välieräpaikasta. Muutoksen tuulet kävivät kuitenkin kauden jälkeen Imatralla voimakkaina. Pelinjohtajana jatkaa kouvolalaisille tuttu viuhkavelho Jukka Mäkinen ja uusina pelaajina rosteriin liittyivät Kopla-taustaiset Joona Mäkelä, Toni Laakso ja Sasu Toikka.


- Alustavien tietojen mukaan heillä voi olla pari poissaoloa kokoonpanossa. Tuttuja pelaajia kuitenkin, se tuo mielenkiintoa aika paljon näihin peleihin. Numerolla kotiuttaminen korostuu IPV:llä, kun jokerikotiuttajat Juho Toivola ja Tommi Piirainen eivät ole enää käytettävissä, Haimi pohtii.
Comments


bottom of page