top of page

Kouvolan Pallonlyöjät ja MM Kotkamills jatkavat yhteistyötäKouvolan Pallonlyöjät ja MM Kotkamills jatkavat yhteistyötään myös kaudella 2023. Sopimuksen myötä KPL:n kotipeleissä käytetään MM Kotkamillsin valmistamasta kartongista valmistettuja helposti kierrätettäviä kahvikuppeja, lautasia sekä tuoppeja. KPL:n kannattajien iloksi ottelutapahtumissa käytettävien kuppien ja tuoppien ulkoasu on suunniteltu KPL:n näköiseksi.


Kartonkituotteet käsitellään myös käytön jälkeen vastuullisesti. MM Kotkamills on toimittanut KSS Energia Areenalle erilliset keräyslaatikot, joihin käytetyt kahvikupit, tuopit sekä kartonkilautaset kerätään ja siten kartongin kuidut saadaan kiertoon.


- Meille on tärkeää saada kokemusta kartongistamme valmistettujen kuppien käytöstä isoissa tapahtumissa, ja KPL:n pelit ovat oiva pelikenttä saada sekä käyttö- että kierrätyskokemusta. Olemme iloisia, että seura haluaa toimia vastuullisesti myös tällä osa-alueella, kertoo MM Kotkamillsin toimitusjohtaja Päivi Suutari.


-Urheiluseurana KPL on myös arvojohtaja. Seurat tuovat useimmiten esiin sosiaalisia arvoja, mutta me haluamme tuoda myös ympäristöön liittyviä arvoja jatkuvasti vahvemmin. MM Kotkamillsin kanssa vuonna 2021 alkanut yhteistyö muovin vähentämiseksi tapahtumissamme on tuottanut tulosta ja kerännyt kiitosta kannattajakunnaltamme. On ilo jatkaa samassa kelkassa MM Kotkamillsin kanssa! Ihmiset ovat oppineet vuosi vuodelta paremmin laittamaan kahvimukit pahvikeräykseen ja toivomme kierrätyskäytäntöjen leviävän kotitalouksiinkin. Yhdessä suunniteltu mukien ulkoasu on niin tyylikäs, että seuran fanit ovat halunneet mukeja kotikäyttöönkin, kommentoi KPL:n myyntipäällikkö Simo Pyöriä.

Comments


bottom of page