top of page

Kotiavaus sunnuntaina – ottelutapahtumassa huomioitavia asioita


Tervetuloa KSS Energia Areenalle KPL:n peliin

Veropeliksi nimettyyn KPL:n kotiavaukseen on myyty ennakolta noin 2500 lippua. Helteiselle KSS Energia Areenalle kannattaa siis tulla sunnuntaina hyvissä ajoin. Ottelu alkaa klo 17.00.

Ottelun kunniavieraina ovat KPL:n pelaajien äidit.

Pyydämme ottamaan huomioon muutamia asioita otteluun saavuttaessa.

Sisääntulot

Uutena sisäänkäyntinä avaamme Ässä-tornin lipunmyyntiportin. Sen lisäksi myös teatterin pääsisäänkäynti on normaalisti käytössä.

Jäähallin puoleinen sisäänkäynti on avoinna, mutta jäähallin edusta on työmaa-aluetta ja sinne on pääsy kielletty. Jäähallin puolelta sisääntulevat ohjeistetaan kulkemaan sisääntulon jälkeen raput alas ja kentän tasolta katsomoon. Myös Kopla-terassille kuljetaan samaa reittiä.

HUOM! Toistaiseksi vain jäähallin ja teatterin portilla käyvät maksukortit. Ässä-tornin sisääntulossa vain käteismaksu.

Pyydämmekin käyttämään teatterin ja Ässä-tornin sisääntuloportteja kentälle tultaessa ruuhkien välttämiseksi. Huomioittehan Ässä-tornin parkkipaikalla myös invalideille varatut parkkiruudut, joita on nyt lisätty parkkialueelle.

Kutsuvierasliput ovat noudettavissa jäähallin lipunmyyntipisteeltä.

Liikuntarajoitteisten ja vaunuilla liikkuvien kulku KSS Energia Areenalle

Liikuntarajoitteisten ja vaunuilla liikkuvien pääsy kentälle tapahtuu Kenkäkukkulan ja tenniskenttien puoleisesta jäähallin kulmasta, josta pääsee porttikongin kautta kentälle klo 16.30–17.15. Portti on muuten suljettu. Porttikongin sisäänpääsyssä vain käteismaksu. Porttikongin kautta voivat kulkea vain liikuntarajoitteiset ja vaunuilla liikkuvat.

Muista sisäänpääsyistä ei ole mahdollista päästä ramppeja pitkin kentän tasolle. Betonikatsomoon (D-katsomo) pääsee muista sisäänkäynneistä.

Kopla-terassi ja myyntipisteet

Kopla-terassi palvelee tuttuun tapaan kakkospuolen katsomossa.

Kopla-terassin tiskin suunta on vaihtunut. Valikoimaan on tullut uutuutena nyt myös viinit. Liikuntarajoitteiset pääsevät Kopla-terassille jäähallin lipunmyyntipisteen kautta terassin sivustaa pitkin. Kentän tasoille ei ole valitettavasti luiskaa Kopla-terassilta.

KSS Energia Areenan myyntipisteet sijaitsevat vanhoilla paikoilla. Korian Palvilihan makkaroiden lisäksi myynnissä ovat hodarit ja nakkimukit suolaiseen nälkään. Karkkihyllyt notkuvat tällä hetkellä ja uutena tuotteena olemme saaneet myyntiin myös Kouvolan lakritsia.

Jäätelöt tulevat nyt Valion kautta ja valikoimassa on perinteisten tuuttien ja mehujäiden lisäksi myös Vege Pops -kasvismehujää.

Maksukortit käyvät Kopla-terassilla ja sinisessä Maire-kioskissa sekä Betonikatsomon viereisessä kahvikioskissa. Muualla käteismaksu.

Fanishop

Jäähallin remontin vuoksi Koplan fanishop sijaitsee kentän tasolla sinisen Maire-kioskin vieressä konttimyymälässä. Uusia tuotteita on saapunut runsaasti valikoimaan. Tarjolla on College-paitaa, Retro76-takkia, t-paitaa, lippiksiä, tuubihuiveja, parkkikiekkoja ja paljon muuta. Tule tutustumaan myymälään ja verhoudu Koplan fanituotteisiin!

Fanishopissa voi maksaa maksukorteilla.

Kopla-klubi

Kopla-klubi aukeaa Lumon Areenan Orpe-klubilla tuntia ennen ottelun alkua. Sisäänkäynti Kopla-klubille joko jäähallin A-ovesta tai KSS Energia Areenan kulmaovesta. VIP-vieraiden taukokahvit ovat jäähallin luentosalissa.

Kopla-klubilla tarjoillaan maittava ruoka ennen peliä ja pelinjohtajien haastattelu noin puoli tuntia ennen ottelua.

Lehdistötilaisuus

Lehdistötilaisuus järjestetään betonikatsomon alla olevassa pukuhuoneessa. Molempien joukkueiden parhaat pelaajat ja pelinjohtajat tulevat Reijo Hakan haastatteluun.

Mangusti ja Dream Team Dancers

Maskottimme Mangusti on teroittanut kynsiään koko talven. Intoa puhkuen Mangusti on mukana ottelutapahtumissa entistä vauhdikkaammin. Tanssiryhmä Dream Team Dancersin kanssa Mangusti luo KSS Energia Areenalle poikkeuksellisen tunnelman.

Mangusti tarjoilee ottelun aikana Kouvolan lakritsia ja aina vastustajan jäädessä nollille omalla sisävuorollaan johonkin päin katsomoa lähtevät Arnoldsin herkulliset donitsit. Yleensä Mangusti bongaa kaikista kovimmat tanssijat.

Teemapelit kaudella 2018

Veropelin lisäksi kaudella 2018 on muutamia erityispelejä. Tiedotamme tarkemmin otteluiden alla kyseisestä teemasta.

Pe 18.5. KPL–JoMa-peli on Kouvolan kaupungin kanssa yhteistyössä fillarimatsi. Mangusti ja Kääkki tuovat pelipallon hieman erilaisella kulkupelillä Koplan junnujen kanssa. Ottelu on myös KINO 123:n leffapeli, jossa on mahdollisuus voittaa elokuvaliput KINO 123:een.

Su 3.6. KPL–KoU on koululaispeli. Toivotamme kaikki koululaiset tervetulleiksi katsomoon!

Ti 12.6. KPL–IPV, Kaakon Kahakka ja KINO 123:n leffapeli

To 28.6. KPL–AA, Kyläpesiksen ja Pesiskoulun matsi ja KINO 123:n leffapeli

Su 8.7. KPL–KiPa, Tenavaleirin avausottelu ja kaikkien aikojen ennätysyleisön tekeminen!

  1. Lippupaketit tulevat myyntiin toukokuun aikana.

Ti 17.7. KPL–HP, Kaakon kovin pesisvääntö pitkän tauon jälkeen.

Su 22.7. KPL–Jymy, KINO 123:n leffapeli

Turistikatsomo

Viime kesänä aloittanut Turistikatsomo opastaa ensimmäisiä kertoja peliin tulevia C3-katsomossa.

Turistikatsomon ottelut (säävaraus):

Ke 23.5. KPL–Lippo Pesis Su 3.6. KPL–KoU Ti 5.6. KPL–KaMa

Lippujen hinnat runkosarjassa kaudella 2018

Lippujen hintoihin ei ole tullut muutoksia. Aikuiset 15€, eläkeläiset/opiskelijat 10€ ja alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi!

Toivotamme lapset ja nuoret tervetulleiksi mukaan pesäpallo-otteluun.

Comentários


bottom of page