top of page

Korhonen kapellimestarina – KPL takoi taas koko orkesterin voimin


Aurinkoinen sää ja kotijoukkueen komea lyöntipeli tarjosivat herkkua 2287 paikalle saapuneelle katsojalle upean sunnuntai-illan. Juha Korhonen kävi lyömässä seitsemän kertaa ja joka kerralla kotijoukkueen sarakkeeseen lisättiin yksi pinna. Ulkopeli oli Kiteen ottelun tapaan loistavaa ja Koskenkorvan Urheilijat jäivät yhteen juoksuun KPL:n rallatellessa voittoon lukemin 2 – 0 (13-0, 6-1).


Juha Korhosen ruuti oli totutun kuivaa

Ensimmäinen jakso oli tylyä näytöstä, kun KPL teki jokaisella sisävuorollaan vähintään kaksi juoksua. Jakson komein suoritus oli Anssi Lammilan kakkosjatkeelta lyömä läpilyönti, joka tuotti kunnarin ja kaksi tavallista Matti Saukon ja Tommi Mäentaustan pinkoessa kotiin. Juha Korhosen kovat vaakamailaiskut olivat myrkkyä Koskenkorvan ulkopelille. “Kore” hakkasia palloa koppareille asti polttolinjan saumoista. Mestari itse oli vaatimaton komeasta saldostaan ja antoi kunniaa joukkueen vaihtajaosastolle: “Kyllähän tänään oli taas sellainen päivä, että oli keskiosumia melkein kaikki. Ei ne nyt seitsemän seitsemästä olleet hyviä lyöntejä, mutta pitää olla tyytyväinen. Oikeastaan joka pelissä olen päässyt lyömään joka vuorossa. Kyllä pojat tekee hyvin tilannetta!”


Anssi Lammila tuuletti kunnariaan kolmoselle

Toisen jakson alussa Kossu meni johtoon, kun Patrik Wahlsten löi komeasti kolmossaumasta vierasjoukkueen parhaana palkitun Juho Toivolan kotiin. KPL pisti pelin kuitenkin heti tasoittavallaan tasoihin, kun kukapa muukaan kuin Korhonen kotiutti Mäentaustan. Sama pari vei Koplan johtoon toisen tasoittavalla, mutta Jukka Latvalan johtama Kossu pysyi vielä aivan takapuskurissa kiinni. Peli ratkesi vasta Matti Latvalan komeaan kumuraan, joka yllätti Kossun kakkoskopparin ja painui aina tulostaulun taakse kunnarin ja Sasu Toikan tuoman tavallisen myötä. Pelinjohtaja Matti Iivarinen jatkoi omaa rohkeaa peliään ottamalla Latvalan kotiin Konsta Hyötyläisen lyöntivuorolla kahden palon tilanteessa ja Hyötyläinen puhkaisikin tyylikkäästi keskisauman kovalla siivullaan. Kyllä Korhonenkin vielä pääsi lyömään ja kotiutti vastustamattomalla kakkossaumalyönnillään Mäentaustan.


Myös Matti Latvala pääsi tuulettamaan kunnaria

Iivarinen oli pelin jälkeen tyytyväinen: “Ensimmäinen jakso oli meiltä mallikasta peliä. Onnistujia oli paljon ja peli aukesi melkolailla. Juhalla oli hyvin lyötyjä ja niitä avaavia pinnoja ja Laakson Toni ulkopeli syvämiehen paikalla oli erinomaista.”

KPL:n urakka jatkuu jo tiistaina, kun KSS Energia Areenalle saapuu tänään Alajärven Ankkurit kotonaan kaatanut Kankaanpään Maila. Jos pesisjännäri ei halua viettää välipäivää, niin maanantai-iltana KPL:n A-pojat pelaavat Seinäjoen JymyJusseja vastaan kello 18. A-poikien otteluihin on vapaa pääsy.

Comments


bottom of page